Sărbătorile de iarnă încununează cea mai frumoasă perioadă din an, când toți ai casei se adună în jurul mesei și împărtășesc experiențele prin care au trecut vreme de un an de zile. Bucatele pregătite pe masă sunt așteptate de toți membrii familiei, iar bucătarul sau bucătăreasa care se ocupă de pregătiri trebuie să aleagă preparate pe gustul tuturor.
Luni, 27.12.2021, 10:05Gastronomia este un domeniu amplu, care necesită pe lângă cunoștințe generale și un pic de talent. Bucătăria italienească a îmbogățit restaurantele din România și ne-a adus o mulțime de preparate delicioase și bune pentru orice gusturi. Iată care sunt secretele bucătarilor care prepara mâncăruri specific italiene și mese superbe.
Joi, 30.09.2021, 18:05Din câteva ingrediente delicioase, putem pregăti o Rețetă tradițională de cod, din bucătăria italiană.
Luni, 04.11.2019, 20:05E cunoscut pentru arta creată, pentru moştenirea culturală lăsată, dar deloc pentru pasiunea pentru gastronomie. În multele sale notiţe, el a lăsat omenirii sfaturi de dietă, cum ar trebui organizată o bucătărie, listele personale de cumpărături
Joi, 14.01.2016, 11:19Ciabatta (papuc de covor datorita formei sale), este un fel de paine alba italiana facuta din faina de grau si drojdie. Ea are forma alungita, lata si plata si ar trebui sa fie mai lasata in mijloc pentru a aminti de forma unui pantof. Ea a inceput sa devina populara inca din anii 1990, atat in Europa, cat si in SUA si este foarte mult folosita ca paine de sandvis.
Vineri, 06.08.2010, 00:00