PREPARARE: 5 minute, 2 portii, fara coacere
Ingrediente
1 ciabatta mica, taiata in doua
1 bulb mic de fenicul, curatat si feliat fin
1 lingura de ulei extravirgin
1 mana de rucola
1 catel de usturoi, taiat pe jumatate
1 bila de mozzarella de 125g (foloseste o varianta cu continut scazut de grasime), scursa
8 felii de salam uscat
felii de lamaie, pentru stors
Se taie painea in patru bucati si se incalzeste la toaster. Se amesteca feniculul cu doua lingurite de ulei de masline, rucola, apoi se asezoneaza. Se freaca cu uleiul ramas feliile de ciabatta pe partea taiata, apoi se freaca cu usturoi. Se pune deasupra mozzarella si salamul si se serveste cu felii de lamaie pentru stors deasupra. Pofta buna!
V.N. per portie: 519 kilocalorii, 23g proteine, 47g carbohidrati, 28g grasimi, 10g grasimi saturate, 4g fibre, 2,99g sare
sursa: Good Food Romania
Calciul si sarcina... Bucataria in stil rustic frantuzesc...