Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un desert delicios și aromat cu apă de trandafiri pe care l-a denumit ”Desertul iubirii”.
Reţeta zilei! Vlăduț ne propune o delicioasă rețetă de budincă „Gheață în Rai”, cu care ne putem încânta familia și prietenii.
Vlăduţ, bucătarul nostru talentat de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, a ales să pregăteascăo rețetă specială, perfectă pentru weekend!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine aripioare de pui, rodii, andive,, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Orez magic".
Nu preparati acest desert cu prea mult timp inainte - bezeaua se dizolva usor. Daca trebuie totusi sa pregatiti desertul cu o zi inainte, pregatiti-l fara bezele, iar in ziua servirii, puneti bezelele alaturi de cupele cu syllabub.
Sambata, 24.09.2011, 00:00Ingrediente pentru Humus cu tahine: Naut fasole lamaie pasta de susan ulei de masline Ingrediente pentru Salata de patrunjel: grau patrunjel rosii ardei iute lamaie Ingrediente pentru Kafta: carne tocata din vita sau oaie condimente,...