4 mango mari, curatate si fara sambure, 2 dintre ele taiate marunt
10 pastai verzi de cardamom, semintele scoase
2 lime, sucul si coaja
85g zahar pudra
4 linguri brandy
568ml frisca
4 bezele, usor zdrobite
frunze de menta, pentru decor
Mod de preparare:
1. Se pune miezul a doua mango in mixer si se paseaza foarte fin. Se amesteca apoi cu miezul celorlalte 2 mango taiate fin (se pastreaza 4 linguri pentru decor). Se distribuie acest amestec in 8 pahare.
2. Se macina semintele de cardamom si se amesteca intr-un castron cu coaja si sucul de lime, zahar pudra si brandy. Se amesteca bine, apoi se incorporeaza in frisca si se bate bine pana devine consistenta. Se adauga bezelele zdrobite.
3. Se pune frisca in pahare, deasupra piureului de mango. Se decoreaza cu cubuletele de mango pastrate si cu frunze de menta.
Citeste si alte retete numai pe Good Food!