Antena Căutare

Desert: Syllabub de mango cu cardamom

Nu preparati acest desert cu prea mult timp inainte - bezeaua se dizolva usor. Daca trebuie totusi sa pregatiti desertul cu o zi inainte, pregatiti-l fara bezele, iar in ziua servirii, puneti bezelele alaturi de cupele cu syllabub.

Ingrediente:


4 mango mari, curatate si fara sambure, 2 dintre ele taiate marunt
10 pastai verzi de cardamom, semintele scoase
2 lime, sucul si coaja
85g zahar pudra
4 linguri brandy
568ml frisca
4 bezele, usor zdrobite
frunze de menta, pentru decor

Mod de preparare:

1. Se pune miezul a doua mango in mixer si se paseaza foarte fin. Se amesteca apoi cu miezul celorlalte 2 mango taiate fin (se pastreaza 4 linguri pentru decor). Se distribuie acest amestec in 8 pahare.

2. Se macina semintele de cardamom si se amesteca intr-un castron cu coaja si sucul de lime, zahar pudra si brandy. Se amesteca bine, apoi se incorporeaza in frisca si se bate bine pana devine consistenta. Se adauga bezelele zdrobite.

3. Se pune frisca in pahare, deasupra piureului de mango. Se decoreaza cu cubuletele de mango pastrate si cu frunze de menta.

Citeste si alte retete numai pe Good Food!

Articolul continuă după reclamă
Organizarea petrecerilor - mic ghid de supravietuire pentru incepatori si entuziasti... Casele viitorului, inspirate din epoca medievala...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego Sambata, 21.12.2024, 14:53
NBA Christmas Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x