Ciorba rădăuțeană se numără printre cele mai cunoscute rețete tradiționale românești. Aceasta se află pe locul 2 în topul ciorbelor cu pui. Iată care este secretul pentru un preparat gustos într-un timp foarte scurt, dar și la ce truc apelează femeia care a inventat ciorba rădăuțeană.
Miercuri, 11.10.2023, 11:10Pentru că toamna și-a instalat al ei timp răcoros, rețetele culinare cu care ne vom răsfăța papilele trebuie să fie mai consistente, mai hrănitoare și, mai ales, să ne încălzească. Iată ce putem prepara pe timp de toamnă, ca la mama acasă.
Luni, 07.10.2019, 11:41Ciorbă Rădăuțeană Rețetă autentică din Bucovina. Alternativa la Cioba de Burtă
Vineri, 18.01.2019, 14:11Mai uşor de gătit decât ciorba de burtă, ciorba rădăuţeană este apreciată chiar şi de cei mai pretenţioşi gurmanzi. Se spune că acest fel de mâncare a fost inventat de o gospodină din Bucovina care a reuşit să o facă experimentând mai multe variante.
Duminica, 23.10.2016, 12:47Rețeta de ciorbă rădăuțeană este foarte populară printre români și constituie o alternativă pentru și mai populara ciorbă de burtă. Cu rețeta de mai jos îți vei satisface cu siguranță plăcerile culinare.
Vineri, 30.09.2016, 10:30Mai uşor de gătit decât ciorba de burtă, ciorba rădăuţeană este apreciată chiar şi de cei mai pretenţioşi gurmanzi.
Sambata, 11.06.2016, 11:57Mai uşor de gătit decât ciorba de burtă, ciorba rădăuţeană este apreciată chiar şi de cei mai pretenţioşi gurmanzi. Se spune că acest fel de mâncare a fost inventat de o gospodină din Bucovina care a reuşit să o facă experimentând.
Vineri, 15.04.2016, 21:54Mai uşor de gătit decât ciorba de burtă, ciorba rădăuţeană este apreciată chiar şi de cei mai pretenţioşi gurmanzi. Se spune că acest fel de mâncare a fost inventat de o gospodină din Bucovina care a reuşit să o facă experimentând.
Vineri, 05.02.2016, 17:39