Pentru că toamna și-a instalat al ei timp răcoros, rețetele culinare cu care ne vom răsfăța papilele trebuie să fie mai consistente, mai hrănitoare și, mai ales, să ne încălzească.
Iată ce putem prepara pe timp de toamnă, ca la mama acasă:
Putem începe cu tradiționalele aperitive pe bază de brânză telemea, de vacă, însoțită de o șunculiță afumată, ceapă roșie, dar și slănină, pentru că merge de minune cu ceapa roșie.
Continuăm cu o delicioasă ciorbă rădăuțeană, din carne de pui crescută la sol, cu mult leuștean, dreasă cu smântână și ou și servită cu o pâine de casă cu maia și semințe.
- VEDEȚI Rețeta de Ciorbă rădăuțeană!
Ca fel principal putem opta pentru o tocăniță de vițel cu multe legume și un piure de cartofi simplu, ca la mama acasă.
- VEDEȚI Rețeta Tocăniță de vițel!
Iar la desert, nu ezităm să preparăm tradiționalii papanași, cu brânză de vaci, ouă și făină, serviți cu smântână și dulceața preferată.
- VEDEȚI Rețeta de Papanași tradiționali!
Cam așa arată o masă de toamnă delicioasă și sănătoasă, ca la mama acasă!