Chefii degustă preparatele concurenților rămași în ultima probă din bootcamp. Emoțiile și oboseala apar pe chipul participanților.
Chefii degustă preparatele concurenților rămași în ultima probă din bootcamp. Emoțiile și oboseala apar pe chipurile participanților.
Toată lumea visează să aibă un loc de muncă ce îți oferă nu doar bani, ci și un mediu de lucru plăcut sau alte satisfacții. Totuși, oricât de greu ar părea de crezut, o firmă te plătește să mănânci pizza!
Vineri, 13.10.2017, 17:21Mândru nevoie mare de farfuria de starter pe care a scos-o concurentul său, ajutat de ceilalți colegi, chef Scărlătescu are o replică ce-i face pe ceilalți doi să se ridice și să-l lase cu ochii în soare.
Proba, individuală pare să fi fost cea mai grea de până acum. Nap, cartof mov, fenicul, baby vinete, au fost doar câteva dintre legumele care i-au surprins pe concurenți, provocați să-si pună la mare încercare imaginația.
Gospodinele mânâncă ceea ce au preparat cele trei echipe conduse de Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.
Gina Pistol le spune concurenților, dar și celor trei jurați că pentru proba de azi sunt nevoiți să realizeze o farfurie de nuntă.
Artiștii și designerii mânâncă ceea ce au preparat cele trei echipe conduse de Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.
Probele la care sunt supuse cele trei echipe aduc răsturnări de situație, mai ales că chefii ajung la mâna copiilor. Adolescenții de 12, 13 și 16 ani au fost greu de impresionat!
Adolescenții mânâncă ceea ce au preparat cele trei echipe conduse de Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.
Cuplurile de îndrăgostiți mânâncă ceea ce au preparat cele trei echipe conduse de Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.
Femeile de afaceri mânâncă ceea ce au preparat cele trei echipe conduse de cei trei chefi Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.
Cei trei chefi, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, sunt nevoiți să fie jurați pentru încă o dată.
A venit și momentul adevărului! Timpul destinat gătitului se termină, așa că începe degustarea.
Timpul s-a scurs și a venit iar momentul degustării! Chef Cătălin Scărlătescu, chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu vor alege cine stă și cine pleacă.
Timpul s-a scurs repede, iar echipele au luat mâinile de pe preparate! Cine s-a descurcat cel mai bine?
Acum nu se mai gătește în echipă. Se gătește individual și unul dintre concurenți va pleca acasă. Chefii sunt cei care vor juriza această probă fără să știe cine a pregătit. Astfel ei își pot da afară chiar propriul concurent.
Acum nu se mai gătește în echipă. Se gătește individual și unul dintre concurenți va pleca acasă. Chefii sunt cei care vor juriza această probă fără să știe cine a pregătit. Astfel ei își pot da afară chiar propriul concurent.
Dani Oţil, simpaticul prezentator de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne explică care sunt regulile de baza pentru degustarea vinului.
Banu Cătălin Nicolae primește o șansă din partea juriului ”Chefi la cuțite”, se califică în etapa următoare. Concurentul este din Târgoviște, de meserie este bucătar și are 24 de ani.
Vlădutz, bucătarul de la Neatza, a gătit astăzi o rețetă de snițel mai specială de care te poți îndrăgosti încă de la prima degustare!
Tensiuni aprinse destramă prietenii! De la o simplă degustare, Crina și Lavinia au ajuns să-și spună cuvinte grele!
Pe nevăzute, concurenții au ales cele mai bune sărmăluțe. Cine a gătit cel mai bine va câștiga o cină în altă țară.
Seria provocărilor inedite continuă! Băieții de la Radio ZU, Popescu și Flick, au luat parte la ”degustarea” paharelor buclucașe, la Neatza!
O degustare de vinuri alese din Republica Moldova le-a răsfăţat simţurile invitaţilor Ambasadei Americane din Bucureşti
Miercuri, 29.10.2014, 13:43Înainte ca chefii să îi cheme pentru a gusta preparatele celor două echipe, acestora și se amintește recompensa emoționantă de la final
Luni, 27.10.2014, 12:37După un service ratat, jurații s-au gândit să le testeze concurenților capacitatea de a recunoaște alimentele.
Luni, 13.10.2014, 22:07După un service ratat, jurații s-au gândit să le testeze concurenților capacitatea de a recunoaște alimentele.
Luni, 13.10.2014, 13:07Cei trei jurați au trecut pe rând pe la mesele fiecărui concurent și au degustat cu poftă din preparatele atent alese pentru ei
Luni, 02.06.2014, 21:06Râdem, glumim, dar trebuie să mai și jurizăm. Vizante renunță la atitudinea veselă cu care ne-a obișnuit pentru a trece la degustat preparate
Luni, 12.05.2014, 21:54Concurenţii "Top Chef" trebuie să aleagă un preparat pentru degustare.
Luni, 06.01.2014, 21:06Cristian Carabageac a preparat duet de fructe de mare.
Luni, 25.11.2013, 11:35La Palatul Parlamentului a curs vinul în pocale şi glumele între preşedinţi. Primii oameni în stat s-au certat pe sandvişuri, dar s-au împăcat la un pahar de vin de peste Prut.
Joi, 14.11.2013, 20:03Andreea Marin a degustat din preparatele echipei conduse de Mirela Ivașcu
Luni, 11.11.2013, 12:00Cei trei jurati de la Top Chef au degustat din preparatul de la duelul al saselea: Roast beef cu piure
Luni, 21.10.2013, 11:45Cei trei jurati de la Top Chef au degustat din preparatul de la duelul al cincilea: Ou moale cu trufe si sos de vita demi glace
Luni, 21.10.2013, 11:35Cei trei jurati de la Top Chef au degustat din preparatul de la duelul al patrulea: Homar cu orez rosu
Luni, 21.10.2013, 11:30Cei trei jurati de la Top Chef au degustat din preparatul de la duelul al doilea: Tajin de miel cu fructe uscate
Luni, 21.10.2013, 11:05Cei trei jurati de la Top Chef au degustat din preparatul de la primul duel: Scorpion de mare
Luni, 21.10.2013, 10:50Beatrice a realizat un material de la o crama din Vrancea.
Trei cercetatori au degustat in Londra un hamburger care costa un sfert de milion de euro. El a fost realizat in intregime in laborator, din celule stem. Chiar daca nu are acelasi gust ca unul facut din carne de vita, acest burger ar putea revolutiona industria alimentara.
Marti, 06.08.2013, 09:07Meseria de somelier poate intra in topul celor mai ravnite. Castigi frumos ca sa degusti multe feluri de vin. Dar nu se invata usor. Un bun somelier degusta sute de litri pana cand reuseste sa-si antreneze simturile. Un juriu drastic l-a ales pe cel...
Duminica, 26.02.2012, 13:27Americanii au tinut sa ne demonstreze ca nu se pricep doar la hamburgeri si bauturi racoritoare acidulate. Si-au scos la inaintare vinurile si fripturile de vita, sau steak-urile, cum le numesc ei. Toate au putut fi gustate aseara, la resedinta...
Miercuri, 28.09.2011, 07:28Cea mai buna ciorba de peste s-a gatit la malul Dunarii! Cum era de asteptat, de altfel. Dar de data aceasta, 14 bucatari priceputi s-au luptat pentru titlu, in Moldova Noua, la cea de-a patra editie a concursului „Caldarea pierduta"!
Marti, 16.08.2011, 00:00Un vin remarcabil nu poate fi degustat oricum. Iti trebuie timp, atmosfera rafinata si - nu in ultimul rand - pahare potrivite.
Miercuri, 22.09.2010, 00:00