Antena Căutare

DEGUSTARE pe NEVĂZUTE! O nouă probă surpriză, pentru distracția juraților!

După un service ratat, jurații s-au gândit să le testeze concurenților capacitatea de a recunoaște alimentele.

După un service ratat, jurații s-au gândit să le testeze concurenților capacitatea de a recunoaște alimentele.

Legați la ochi, cu căști pe urechi și cu alimentele mărunțite, pentru a nu li se dezvălui texturi și forme, concurenții vin pe rând în fața juraților. Valentina și Ovidiu sunt primii, nici unul dintre ei nereușind să ghicească despre ce preparat este vorba în primă fază. Totuși, Ovidiu reușește să descopere conopida, fapt care le aduce un punct băieților.

Vali și Elena nu pot ghici mozzarella, în timp ce Sorin și Flori ratează punctajul din pricina unei radicchio și a cartofului dulce.

Corcodușele l-au scos din bucluc pe Cătălin, care a recunoscut alimentul "pentru că sunt țăran!", învingând-o pe Angi. Băieții sunt la 2-0 față de fete.

Gabriela reușește să recunoască două alimente, ajungând la un scor de 2-3 față de băieți. Ștefan este cel pentru care albușul de ou a adus încă un punct.

Cu un scor final de 5 la 3, băieții câștigă proba. Aceștia sunt trimiși la distracție, iar fetele vor avea de pregătit unt de arahide din 35 de kilograme de arahide, care abia așteaptă să fie curățate.

Eșecul service-ului duce la NOMINALIZĂRI pentru eliminare din competiție! Urmează JURIZAREA!... Arahide pentru fete și distracție pe tiroliană pentru echipa băieților!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x