În ediția din 10 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a pregătit un desert excelent de origine germană, denumit ”Bună dimineața, toamnă”. Preparatul conține prune, paste, suc de mere, budincă de familie, nuci, dar și alte ingrediente delicioase. Iată care sunt etapele rețetei celebrului chef pentru un preparat ca la restaurant.
Vineri, 10.09.2021, 17:49În ediția din 10 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a pregătit un desert excelent de origine germană, denumit ”Bună dimineața, toamnă”. Preparatul conține prune, paste, suc de mere, budincă...
Vineri, 10.09.2021, 08:26Deserturile cu fructe sunt la mare căutare în plin sezon al fructelor coapte, pline de arome și culori, iar această prăjitură cu prune și crumble, este atât de gustoasă și aspectuoasă, încât se cere repetată imediat ce este savurată.
Miercuri, 29.07.2020, 09:09Cum să nu ne bucurăm de vară și de minunatele ei fructe cu care putem să ne răsfățăm, atât în stare naturală, dar mai ales preparând diverse deserturi cu ele? De data aceasta ne-am oprit la o delicioasă și aromată rețetă de tartă cu prune și budincă de vanilie.
Luni, 05.08.2019, 10:16Dacă vă este poftă de un desert șimplu și rapid cu prune, nu ezitați să încercați acest delicios Crumble cu prune și nuci! Papilele vor dansa de fericire!
Joi, 06.09.2018, 12:20Sufleu de prune, un desert rapid și bun, care se prepară direct porționat, în vase mici, ceramice și este perfect pentru a-ți delecta musafirii cu el.
Joi, 09.08.2018, 09:58E sezonul prunelor și nu vreți să ratați gustul delicios și parfumul lor, incluse în diverse deserturi, așa că vă propunem să începeți cu ceva simplu și pe placul tuturor: Tartă cu prune și scorțișoară.
Joi, 09.08.2018, 09:36Pentru că s-au copt prunele și vrem să profităm din plin de gustul și aroma lor, nu ne rămâne decât să le includem în diverse deserturi cum este și această Tartă cu prune și cremă de nuci cu scorțișoară.
Joi, 02.08.2018, 19:03Budinca de tapioca cu prune în sos caramel, este un desert de senzație pentru atunci când avem oaspeți în vizită și vrem să-i impresionăm cu altceva decât o prăjitură clasică.
Marti, 24.07.2018, 21:16