Temperatura de coacere este foarte importantă în realizarea unui cozonac rumenit perfect la suprafață și pufos. Iată care este secretul prin care putem obține un desert tradițional plin se savoare și bine copt.
Vineri, 26.04.2024, 15:52Chiar nu ai cum rezista la așa rețetă tradițională de papanași moldovenești, serviți cu smântână grasă și dulceață de vișine!
Marti, 29.09.2020, 13:46Cea mai îndrăgită rețetă de desert tradițional, este fără îndoială, rețeta de Papanași cu dulceață și smântână.
Luni, 04.11.2019, 21:37Orice gospodină ar trebui să testeze la ea in bucătărie, măcar odată, acest desert tradițional - Papanași cu smântână și dulceață, adorat de lumea toată! Rețeta de față este ușoară și cu reușită sigură.
Luni, 29.01.2018, 12:05Dacă nu v-ați încumetat să preparați până acum papanași acasă, este timpul să o faceți pentru ca se prepară extrem de ușor. Iar rețeta, sigur este pe placul tuturor.
Joi, 26.05.2016, 09:27