Vlăduţ, pregătește weekendul cu un desert pe cât de neobișnuit pe atât de gustos. Morcovul este produsul de bază al felului gătit astăzi de bucătarul de Neatza, iar pentru a vă bucura de savoarea unui asemenea preparat mai aveți...
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune astăzi o reţetă dulce din brânză, un ou, zahăr brun, unt, făină, fructul pasiunii și alte ingrediente delicoase, intitulată - ”Pasion cheesecake”.
Duminica, 20.03.2016, 17:19Vezi aici cum s-au descurcat Lilia Bencze, Monica Radu, Ana Furtună, Mădălina Ardeleanu şi Andreea Csuros la proba dulce.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune astăzi o reţetă dulce din brânză, un ou, zahăr brun, unt, făină, fructul pasiunii și alte ingrediente delicoase, intitulată - ”Pasion cheesecake”.
Încercaţi să spuneţi unui copil că nu are voie să facă un anumit lucru. Ce va face? Exact acel lucru. La fel se întâmplă şi în cazul adulţilor. Pentru că sunt sătui de reguli şi de interdicţii.
Miercuri, 02.03.2016, 20:13Pentru că este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, pregătit astăzi un nou desert - Negresă jucăuşă.
În această ediție, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, prepară prăjitura numită ”Tortul iubirii”. Desertul prezentat conține frișcă, cafea, ciocolată, biscuiți și alte ingrediente delicioase.
Vineri, 12.02.2016, 09:27În această ediție, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, prepară prăjitura numită ”Tortul iubirii”. Desertul prezentat conține frișcă, cafea, ciocolată, biscuiți și alte ingrediente delicioase.
Beneficiile ciocolatei sunt binecunoscute. Chiar şi medicii chiar recomandă să mâncaţi zilnic o pătrăţică de ciocolată neagră, pentru a preveni bolile cardiovasculare, a vă scădea colesterolul şi de a vă conferi o stare de euforie. Ceea...
Luni, 25.01.2016, 20:14Vlădutz, bucătarul de la Neatza, a pregătit prăjitura ”Miruna”. Preparatul conține pișcoturi, frișcă, cafea, ouă și multe alte ingrediente delicioase.
E vineri şi mulţi sunt deja cu gândul la weekend, motiv pentru care Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să vă răsfăţaţi cu un desert delicios şi anume, "Prinţesa Zăpezii".
Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune pentru astăzi prăjitura ”Prietena mea”. Această gustare are la bază ciocolată cu lapte, chec și multe alte bunătăți.
Nici dulciurile nu lipsesc din post. Iar gospodinele au avut grijă ca din prăjituri şi tarte să nu se simtă lipsa laptelui sau a ouălor. Cei cu bugetul generos s-au îndulcit în cofetăriile vegane. Acolo, în vitrine, toate bunătăţile sunt...
Duminica, 29.11.2015, 19:19Cuplurile au degustat din delicatesele dulci de pe masa invitaților la nunta lor. După îndelungi dezbateri fiecare pereche din competiția ”Mireasă pentru fiul meu” și-a ales tortul preferat.
Imediat ce apar capşunile româneşti în pieţe, desertul nu mai înseamnă ceva dulce cu multe calorii. Fructele roşii şi aromate sunt cele care ne permit să ne pregătim un desert savuros pe care îl putem consuma fără să ne temem că ne vom...
Miercuri, 10.06.2015, 20:21Căldura a venit, iar dragostea pluteşte în aer! Cel puţin aşa este în cazul lui Betty Salam. Tânăra este îndrăgostită lulea de iubitul ei şi asta se vede cu ochiul liber
Marti, 05.05.2015, 17:08Laptele matern este dulce, iar strămoşii noştri mâncau o grămadă de fructe şi legume dulci. Mai mult, acesta este modul prin care natura ne spune că suntem sănătoşi, iar gustul nostru este în siguranţă
Marti, 21.04.2015, 20:11În această ediție, bucătarul de la Neatza, Vlădutz, gătește prăjitura ”Andreea”.
În această ediție, bucătarul de la Neatza, Vlădutz, a gătit un pandișpan cu vișine numit ciocolatina.
Copilăria regală, cu ciocălată fină se ţine. Trei tipuri de ciocolată care poartă simbolul Familiei Regale au fost pregătitie luni de zile pentru marea lansare.
Luni, 06.04.2015, 19:28Orice petrecere cu pretenţii are un punct de atracţie! Fie că vorbim de o aniversare, de un botez, de o nuntă sau chiar de un party corporatist, tortul poate face diferenţa.
Vineri, 13.03.2015, 20:23Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îţi recomandă să găteşti prăjitura ”Valurile Dunării”.
Astăzi, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îţi recomandă să găteşti ”Cozonac cu drag”, un preparat delicios, specific sărbătorilor ale iernii.
Astăzi, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îţi recomandă să găteşti ”Bulgărași dulci”, un preparat delicios, specific sărbătorilor ale iernii.
Ingrediente - 180 g biscuiți - 397 g lapte condensat - 60 g unt nesărat - cremă de ciocolată sau ciocolată topită Mod de preparare Fărâmițați biscuiții (cu ajutorul unui robot de bucătărie, acolo unde există), adăugați...
Miercuri, 26.11.2014, 14:18Cei mai renumiţi ciocolatieri din Elveţia şi Belgia ne avertizează că vom rămâne fără desertul nostru preferat până în anul 2030. Motivul? Cererea este mult mai mare decât capacitatea de producţie.
Marti, 18.11.2014, 16:36Vlăduț gătește: ”Salam de biscuiți”.
Ciocolata! Greu cu ea, dar mai greu fără ea! Cine ţi-e alături când simţi că lumea ţi se prăbuşeşte în cap? Cine îţi aduce zâmbetul pe buze? Cine te umple de energie? Dar cine te îngraşă şi cine îţi strică dinţi?! Puse în...
Miercuri, 15.10.2014, 20:11Elena s-a născut în Republica Moldova, unde a copilărit până la 15 ani când s-a mutat în România. A început să gătească la vârsta de 13 ani, când rămânea singură acasă, părinții fiind plecati la serviciu
Luni, 13.10.2014, 11:02Ciocolatierii regilor Franţei au ajuns şi în România. Una dintre cele mai bune ciocolate din lume a fost lansată, oficial, şi la noi în ţară
Joi, 25.09.2014, 08:43Ciocolatierii regilor Franţei au ajuns şi în România. Una dintre cele mai bune 10 ciocolate din lume a fost lansată, oficial, şi la noi în ţară. A fost un eveniment elegant, unde au fost degustate şi mai multe sortimente de vinuri.
Joi, 25.09.2014, 08:02Prezentatoarea emisiunii ”Mireasă pentru fiul meu” nu a mai mâncat zahăr de 10 ani.
Sambata, 13.09.2014, 13:31Săptămâna trecută, Anamaria Stancu, de la care telespectatorii Antenei 1 află ultimele noutăţi legate de vreme, s-a căsătorit cu Tudor Ionescu, jumătatea formaţiei “Fly Project”.
Miercuri, 10.09.2014, 12:00Vlăduț gătește: Șarlotă ”Ioana”.
E ultima invenție în materie de design interior și e atât de dulce! De azi, poți uita de cada de fontă şi toaleta de porţelan pentru că avem o cadă din ciocolată belgiană.
Sambata, 23.08.2014, 11:38Ni se întâmplă uneori să avem poftă de ceva dulce sau de ceva sărat, de fructe sau de prăjeli. Fiecare poftă în parte este în realitate un mesaj transmis de către organismul nostru, pentru că fiecare poftă corespunde unei carențe de vitamine, minerale sau acizi grași.
Vineri, 11.07.2014, 17:10Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a gătit astăzi o reţetă de cotlet de porc cu gust dulce acrişor
Vlăduţ găteşte: "Cafea cu fructe".
Ziua bună se cunoaşte de dimineaţă. La fel şi ziua dulce! O blondă super HOT le-a aprins imaginaţia bărbaţilor cu o ţinută provocatoare şi un gest ce seamănă a invitaţie
Duminica, 01.06.2014, 11:07Vlăduţ găteşte: "Clătite".
După ce a tras-o de urechi pe Jojo, a venit rândul frumoasei Monica Davidescu să fie alături de talentata Sofia. Ce a ieşit? O scenetă de zile mari!
A ales "Cry me out" a lui Pixie Lott şi a luat decizia perfectă, pentru că piesa i se potriveşte de minune.
Vladuț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani a pregătit astăzi o reșetă de "Cremşnit".
Domnișoara în vârstă de numai 9 ani recunoaște că a moștenit pasiunea pentru gătit de la mama și de la bunica sa și ne povestește cât de palpitantă a fost prima întâlnire cu aragazul
Luni, 14.04.2014, 20:40Cremoasă, extrem de gustoasă şi dorită oricând, crema de ciocolată cu alune are în spate o istorie interesantă, dar puţin ştiută
Joi, 27.03.2014, 16:08Vlăduţ găteşte: "Medalion cu sos dulce de muştar".
Un koala este în stare de lucruri extraordinare pentru a fi în centrul atenției. Se agață de o femeie pentru a fi luat în brațe!
Luni, 24.03.2014, 13:21Vlăduţ găteşte: "Prăjitură zăpezii".
Cel mai simpatic panda din afara Chinei trăieşte în Scoţia, la grădina zoologică din Edinburgh. Este vorba, de fapt, de o ursoaică al cărei nume este foarte potrivit: Tian Tian, ceea ce înseamnă "Dulce".
Duminica, 19.01.2014, 09:29Cel mai simpatic panda din afara Chinei trăieşte în Scoţia, la grădina zoologică din Edinburgh. Este vorba, de fapt, de o ursoaică al cărei nume este foarte potrivit: Tian Tian, ceea ce înseamnă "Dulce".
Duminica, 19.01.2014, 08:45