Cele mai gustoase prăjituri, eclerul, amandina și savarina, le poți găsi în vitrinele copilăriei.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține sare, făină, zahăr, ouă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Tort de ecler".
Carmen Belenesi a concurat la X Factor în acest sezon, dar jurații nu au trecut-o în etapa următoare, nici măcăr Delia nu i-a dat DA.
Vacanţele frumoase la Paris sau Viena pot fi retrăite şi aici, la doi paşi distanţă. La asta s-au gândit căţiva antreprenori români care au deschis localuri ce reproduc întocmai atmosfera cafenelelor sau brutăriilor din marile capitale....
Vineri, 01.11.2019, 19:40Eclerul este o prăjitură de origine franceză, făcută dintr-un aluat de formă alungită, umplută cu o cremă dulce.
De cele mai multe ori, fie nu avem timp de gătit, fie nu suntem atât de îndemânatice în bucătărie pe cât ne-am fi dorit. Însă, atunci când pofta de ceva dulce ne loveşte, rămâne neajutorate.
Pentru mulţi dintre noi, eclerul este desertul perfect. Delicios şi uşor de pregătit, e cea mai bună variantă pentru cei care iubesc dulciurile.
Eclerele au constituit prajitura copilariei pentru cei mai multi dintre noi. Le poti incerca si tu, oferindu-le aroma fina a cafelei.
Sambata, 11.02.2012, 00:00Ingrediente pentru ecler cu ciocolata: pentru coji: faina apa ulei oua sare pentru crema de ciocolata: lapte oua frisca zahar cacao ciocolata amaruie esenta de rom pentru glazura: fondant cacao ciocolata Echipa Neatza va...