Laura Calder a pregatit la "Sa gatim frantuzeste" pe canalul Euforia TV un desert pe placul multora: gogosi. De aceasta data gogosile au fost date prin crema caramel. Este un desert ce se serveste la nunti in Franta si care se numeste croquembouche.
Luni, 13.12.2010, 00:00Laura Calder, gazda emisiunii "Sa gatim frantuzeste" de pe Euforia TV, a prezentat o reteta inedita de omleta cu cartofi, originara din centru Frantei. Banal? La prima vedere asa pare, insa reteta ascunde mai multi pasi inediti. Plus ca reteta este excelenta pentru o seara rece de iarna.
Luni, 06.12.2010, 00:00Laura Calder, gazda emisiunii "Sa gatim frantuzeste" de pe Euforia TV, a pregatit o salata de cartofi fierti in propria coaja, alaturi de bacon si mazare.
Duminica, 05.12.2010, 00:00Laura Calder iti arata cum sa faci batoane sarate de cod, o reteta din Antile. Ideea i-a fost data de o buna prietena si patroana localului ei preferat pentru aperitive, din intreg Parisul. Astfel de gustari sunt specialitatea ei, ea realizand un mix intre bucataria franceza si cea africana.
Miercuri, 20.10.2010, 00:00Laura Calder, prezentatoarea emisiunii "Sa gatim frantuzeste", de la Euforia TV, a pregatit oua coapte in forme - o reteta speciala, cu arome fine date de somon si de trufa. E un preparat excelent fie pentru un mic dejun savuros, fie pentru momentele in care avem oaspeti si dorim sa-i impresionam cu orice chip.
Joi, 14.10.2010, 00:00