Floriana Iacob, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", alături de nutriționistul Alexandru Stanciu, ne spun care sunt beneficiile și proprietățile legumelor și frunzelor verzi.
Sucurile din legume și fructe verzi sunt extrem de populare în rândul celor care au adoptat un stil de viaţă mai sănătos. Printre beneficiile consumului de sucuri verzi se numără detoxifierea organismului, scăderea în greutate, creşterea energiei, reducerea poftelor alimentare, curăţarea pielii şi multe altele.
Vineri, 20.03.2020, 11:15Ghimbirul, semințele de in sau iaurtul grecesc, bineînțeles legumele verzi sunt aliați de nădejde pentru sănătatea și frumusețea noastră.
Vineri, 12.09.2014, 14:29Miercurea aceasta, Ozana Barabancea si Adriana Bahmuteanu vin in platoul "Te pui cu blondele?" intr-o confruntare extraordinara cu fioroasa armata a lui Negru. Mai curioase ca niciodata, indraznetele blonde le vor asalta pe cele doua invitate cu fel de fel de intrebari despre viata personala si nu se vor lasa pana nu-si vor satisface toate curiozitatile.
Marti, 20.11.2012, 14:17Consumul de legume verzi creste cu peste 60% sansele de supravietuire in cazul unei femei bolnave de cancer de san, relateaza The Sun.
Miercuri, 04.04.2012, 00:00Cu reumatismul nu e de gluma. Daca suferiti de aceasta afectiune, trebuie sa aveti mare grija la ce mancati. Sunt cateva alimente care va pot ajuta.
Marti, 07.12.2010, 00:00Persoanele care consuma portocale sau legume de culoare verde inchis, precum morcovi, cartofi dulci sau fasole verde, au sanse mai mici de a dezvolta anumite boli.
Duminica, 28.11.2010, 00:00