Pentru a câștiga cea de-a opta amuletă, chefii trebuie să prepare o friptură. Amuleta poate bloca uneia dintre echipe orice ingredient care nu face parte din probă.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o rețetă pe bază de carne de vită, leuștean, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Friptură de vită cu sos de leuștean".
Dacă vă plac ciorbele verzi: de lobodă, ștevie, urzici, salată, sau spanac, reuniți-le într-una singură și veți avea o explozie de gusturi și de sănătate curată.
Ciorba de ștevie este considerată unul dintre elixirurile primăverii, ștevia având un rol împortant detoxifierea organismului și în regenerarea sângelui, ca și urzicile, de altfel.
Vezi integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/QhUZTH
Intru-un interviu acordat ziarului Jurnalul National, Mihaela Radulescu a vorbit despre planurile de viitor si "bucatele" cu care trece granita atunci cand face "naveta" intre Romania si Monco.
Vineri, 27.01.2012, 00:00