Ileana Haţegan, lider sindical IPCUP Ploieşti aintervenit în direct în cadrul emisiunii "La Ordinea Zilei", unde a vorbit despre cazul angajaţilor de la IPCUP, care au cerut eutansierea în masă, după ce nu şi-au mai primit salariile din...
Marti, 23.04.2013, 19:55Cu doua saptamani pana la Paste, romanii isi fac deja calculele pentru masa de sarbatori. De teama sa nu se scumpeasca ouale, multi au comandat deja fie la comerciantii din piete, fie la producatorii bio.
Sambata, 20.04.2013, 19:27Sunt cozi din nou in fata Caselor de Ajutor Reciproc. Se apropie Pastele. Ca sa aiba ce sa puna pe masa, pensionarii se imprumuta. Pentru cateva sute de lei, in Prahova, randurile se ingroasa zilnic.
Joi, 18.04.2013, 13:27Celebrul designer francez Pascal Delmotte a dat startul unei noi mode in materie de aranjat masa.
Joi, 18.04.2013, 09:16Celebrul designer francez Pascal Delmotte a dat startul unei noi mode in materie de aranjat masa. Delmotte a aratat cat de simplu poti combina farfurii de diferite forme si culori, cu tacamuri si flori pentru a crea adevarate opere de arta dintr-un...
Joi, 18.04.2013, 07:35O lingurita de proteine, una de fibre, putina apa si masa e gata. Un american a inventat un nou sistem de nutritie, bazat pe prafuri.
Marti, 16.04.2013, 19:22Bancile profita de saracia noastra. Mai ales a celor care n-au bani pentru Paste. Ofertele bancilor sunt ambalate frumos, dar contin iluzii scumpe. Cine isi ia credit in aceasta perioada isi poate amana ratele. Si poate cumpara mielul, cozonacul si...
Luni, 15.04.2013, 19:40Masa de Paste are preturi piperate. Cel putin un salariu minim pe economie costa distractia. Cam 700 de lei, spun producatorii. Doar mielul se anunta mai scump fata de anul trecut. Legumele, in schimb, si-ar putea pastra preturile.
Luni, 15.04.2013, 19:33Vladutz a ales sa gateasca astazi o reteta potrivita cu temperaturile de afara: “Antricot fructat".
Vladutz a ales sa gateasca astazi o reteta potrivita cu temperaturile de afara: “Fasole rustica".
Cazul pacientei care s-a trezit cu arsuri dintr-o operaţie de apendicită la Spitalul Judeţean Ilfov se lasă cu acuzaţii grave de ambele părţi. Rudele victimei au depus o plângere împotriva spitalului şi a doctorilor, convinşi că tânăra a...
Marti, 09.04.2013, 08:49Vladutz a ales sa gateasca astazi o reteta potrivita cu temperaturile de afara: “Vitel in stil Bavarez".
Ca sa fie siguri ca vor pune pe masa traditioala carne de miel, bucurestenii pot asista la sacrificarea animalului. Pentru asta exista locuri special amenajate, si sunt singurele in care putem avea incredere.
Luni, 08.04.2013, 19:27O tânără de 22 de ani a suferit arsuri după ce în timpul unei operații la care era suspusă, medicii ar fi scăpat iod peste masa de operație. Incidentul a avut loc la Spitalul Județean din Ilfov. Intervenția nu era una gravă, dar o banală...
Luni, 08.04.2013, 14:48Vladutz a ales sa gateasca astazi o reteta potrivita cu temperaturile de afara: “Croque de primavara".
O miscare a oamenilor generosi care ia amploare in intreaga Europa a ajuns si la noi in tata: cafeaua in asteptare!
Duminica, 07.04.2013, 13:22Lorena i-a pregatit lui George o cina romantica
Centrul Iasului a fost dominat de gusturi si mirosuri irezistibile. Un concurs de gatit a adunat zeci de bucatari cu experienta, atat din tara cat si din strainatate. Proba de foc a fost pregatirea unei supe, dupa retete cat mai creative, insa, cu...
Duminica, 31.03.2013, 08:37Georges Christen, cel mai puternic om din lume a venit in Romania pentru a face o demonstratie de forta, cum nu s-a mai vazut.
Joi, 28.03.2013, 00:18Pestele sta la loc de cinste pe masa, maine. Trebuie macar gustat, spune traditia. Iar oamenii o respecta - altfel nu se explica aglomeratia din pescarii. Cei care vor peste proaspat, insa, au batut si sute de kilometri, pana in pastravariile cu traditie.
Duminica, 24.03.2013, 19:25Vladutz a ales sa gateasca astazi o reteta potrivita cu temperaturile de afara: “Pilaf fermecat".
Cu inima sfasiata! Asa a plecat ieri, Simona Trasca din platoul emisiunii. Gandul ca nu ar putea fi aleasa lui Sergiu a scos-o din minti pe blondina! Cu toate acestea, Pamela de Romania si-a calcat pe inima si a iesit la masa cu el.
Vineri, 15.03.2013, 18:16Socoteala de la statistica nu se potriveste cu cea din targ. Oficial, platim un leu din trei castigati pentru alimente. Practic, lucrurile arata altfel. Alimentele ocupa un loc tot mai mare in cosul zilnic. Oamenii renunta la haine, la vacante si amana...
Joi, 14.03.2013, 20:11Masa pentru sfanta zi de Pasti este o proba foarte dificila pentru gospodinele decise sa nu apeleze la produsele din comert, ci sa prepare totul cu manutele lor.
Joi, 07.03.2013, 20:20O vulpe din Muntii Retezat a lasat deoparte timiditatea si a inceput sa le dea tarcoale salvamontistilor dispusi sa o hraneasca.
Miercuri, 06.03.2013, 07:17Vladutz a ales sa gateasca astazi o reteta potrivita cu temperaturile de afara: "Mini ikebane de Martie".
Campionatele nationale de tenis de masa sunt in direct in acest week-end la GSP TV. Eliza Samara este favorita la castigarea probei de simplu. Samara vrea sa isi ia revansa impotriva lui Bernadette Szocs, in fata careia a pierdut finala din 2012....
Vineri, 01.03.2013, 07:11Vladutz a ales sa gateasca astazi o reteta potrivita cu temperaturile de afara: "Aripioare tropicale ".
Maestrul bucatar Nicolai Tand, jurat la cooking-show-ul „Top Chef” , a venit la Neatza cu un sos special pentru orice salata
Vladutz a ales sa gateasca astazi o reteta potrivita cu temperaturile de afara: “Porc cu arahide ".
Vladutz a ales sa gateasca astazi o reteta potrivita cu temperaturile de afara: " Cartofi copti, umpluti".
Vladutz a ales sa gateasca astazi o reteta potrivita cu temperaturile de afara: "Antricot in stil frantuzesc".
Razvan si Dani cad, in direct, de pe un birou improvizat!
A fost infiintat de marele bucatar al Japoniei, Hiroyoshi Ishida. Are doar o masa. Un meniu ce combina modernitatea cu traditia. A pornit de la o idee si a ajuns unic in lume.
Vineri, 15.02.2013, 11:14Daca tot l-am importat pe Valentin, macar sa-l luam cu totul. Asa ca de Ziua Indragostitilor, cina se poate transforma intr-o intalnire romantica. De la decor, pana la ce ai in farfurie - toate sunt importante. In restaurantele din Bucuresti, bucatarii...
Marti, 12.02.2013, 19:42In razboi cu kilogramele! Marijuana vrea sa dea jos 25 de kg
Marti, 12.02.2013, 00:38Vladutz a ales sa gateasca astazi "Placinta cu mirodenii"
Vladutz a ales sa gateasca astazi o reteta potrivita cu temperaturile de afara: "Croque monsieur".
Lorena si Florentina s-au suparat pe Maricel ca refuza sa manance impreuna si lasa impresia ca a fost dat la o parte!
Vladutz a ales sa gateasca astazi o reteta potrivita cu temperaturile de afara: " Salata tabouleh".
Un ursulet panda, care isi maseaza mama pe spate, a devenit vedeta pe internet
Miercuri, 06.02.2013, 11:06Vladutz a ales sa gateasca astazi o reteta potrivita cu temperaturile de afara: "Pui in stilul meu".
Daca vrei sa mananci ca lumea, du-te la un restaurant italian! Oricine stie regula asta. Noi am avut norocul sa invatam cate ceva de la un bucatar italian autentic. Este vorba despre Giovanni Piselli. Nu stiu cat a fost de amuzat pentru el sa treaca...
Marti, 05.02.2013, 16:55Vladutz a ales sa gateasca astazi o reteta potrivita cu temperaturile de afara: "Galuste cu sos Pesto".
Vladutz a ales sa gateasca astazi o reteta potrivita cu temperaturile de afara: "Cartofi la cuptor cu muguri de primavara".
Cornul si laptele, sandvisul de acasa, chipsurile si dulciurile din comert coabiteaza perfect in ghiozdanul elevilor. In pauza de pranz copiii mananca de la alimentele sanatoase puse la pachet de parinti si pana la produsele cu indulcitori si...
Duminica, 27.01.2013, 08:54Covrigul a fost creat in anul 610. d.p. Hristos de catre calugari. Ei coceau atunci niste benzi subtiri de aluat sub forma unor maini impletite pentru rugaciune. Acum insa covrigul inlocuieste o masa importanta pentru oamenii ocupati, iar astfel...
Catalin Botezat vorbeste la Acces Direct despre intalnirea cu Zina Dumitrescu.
Luni, 21.01.2013, 18:24O rasfata ca pe propria lui mama! Catalin Botezatu a scos-o pe Zina Dumitrescu la masa si la un pahar de bere! Cei doi au luat pranzul la un restaurant libanez, unde au fost invitate si alte modele din garda veche.
Luni, 21.01.2013, 17:15Vladutz a ales sa gateasca astazi o reteta potrivita cu temperaturile de afara: "Strudel picant cu ficatei si cartofi".