Antena Căutare

Ce mananca la cina Valeria Levitin, cea mai slaba femeie din lume

Are 1,72 de metri inaltime, insa cantareste doar 25 de kilograme. Are 39 de ani si este considerata cea mai slaba femeie din lume. Iata ce a mancat la cina Valeria Levitin!

Marti, dupa ce a participat la emisiunea Acces Direct si a vorbit cu Simon Gherghe despre problemele cu care se confrunta de mai multi ani, cea mai slaba femeie din lume s-a intors la hotelul bucurestean la care este cazata. S-a uitat cu interes la articolele dintr-un magazin de genti de lux, ins anu si-a cumparat nimic.

Dupa aceea, Valeria Levitin a mers in camera sa de hotel, nu inainte de a-si comanda ceva de mancare la receptie. Femeia, care a socat lumea intreaga cu greutatea sa anormala, a optat pentru o simpla portie de fructe de mare pentru cina, conform cancan.ro.

"Sunt socata ca primesc email-uri de la femei care vor sa arate ca mine! Nu o sa va invat sa fiti nefericite, sa fiti singure. Vreau sa fiti cele mai bune, frumoase, iubite si admirate! Sa fiti de succes, asta vreau sa va invat", a marturisit Valeria, in emisiunea Simonei Gherghe.

Afla AICI intreaga POVESTE a Valeriei Levitin!

Iata cum arata cea mai slaba femeie din lume in costum de baie!

Vezi cum arata cea mai slaba femeie din lume acum 20 de ani!

Ce reactie au avut bucurestenii cand au vazut-o pe Valeria Levitin intr-un mall!

Senzational: primele imagini "trase" de pe un vehicul in miscare au fost realizate de un inginer care a murit ... Vezi, ca sa crezi: 13.000 de britanici au, inca, televizoare alb-negru functionale!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x