In doar cateva ore, mii de pizza si sute de portii de paste sau salate sunt livrate clientilor din Capitala. Aproape o mie de comenzi primeste, zilnic, firma care aduce mancarea cu specific italian la domiciliu. Totul se prepara pe loc, iar mancarea ajunge calda la clienti.
Pentru fiecare comanda clientii platesc, in medie, 40 de lei. Cei mai multi devin, in timp, obisnuiti ai casei si isi cumpara mancare online sau prin telefon cel putin o data la doua, trei zile. Le convine atat de mult metoda, incat vor sa o aplice si de Craciun.
Un meniu complet de Craciun costa aproximativ 150 de lei, insa este nevoie de o comanda de minimum zece portii.
Asaltati de comenzi sunt si patronii unui restaurant cu mancare traditionala. Livreaza clientilor peste 100 de meniuri pe zi. Iar pretul pentru o masa ca la mama acasa ajunge la 50 -60 de lei.
Pe piata meniurilor livrate la domiciliu si-au facut loc si preparatele exotice. Tot mai multi clienti aleg puiul cu urechi de lemn, taieteii din orez sau vita la tigaie incinsa. Pretul per comanda este chiar mai mic. Meniul costa aproximativ 30 de lei.