Antena Căutare

Tot mai multi romani prefera mancarea livrata la domiciliu

Cand ti-e foame, faci orice! O stiu cel mai bine romanii care nu au timp de gatit, dar vor sa se rasfete cu mancare ca la mama acasa. Iar daca bucatele sunt aduse direct la domiciuliu, clientii renunta usor la 50 - 60 de lei pentru o masa copioasa. Mai mult, au inceput deja sa comande pentru masa de Craciun. Sarmalute, carnati, piftie - toate sunt acum livrate la domiciliu.

In doar cateva ore, mii de pizza si sute de portii de paste sau salate sunt livrate clientilor din Capitala. Aproape o mie de comenzi primeste, zilnic, firma care aduce mancarea cu specific italian la domiciliu. Totul se prepara pe loc, iar mancarea ajunge calda la clienti.

Pentru fiecare comanda clientii platesc, in medie, 40 de lei. Cei mai multi devin, in timp, obisnuiti ai casei si isi cumpara mancare online sau prin telefon cel putin o data la doua, trei zile. Le convine atat de mult metoda, incat vor sa o aplice si de Craciun.

Un meniu complet de Craciun costa aproximativ 150 de lei, insa este nevoie de o comanda de minimum zece portii.

Asaltati de comenzi sunt si patronii unui restaurant cu mancare traditionala. Livreaza clientilor peste 100 de meniuri pe zi. Iar pretul pentru o masa ca la mama acasa ajunge la 50 -60 de lei.

Pe piata meniurilor livrate la domiciliu si-au facut loc si preparatele exotice. Tot mai multi clienti aleg puiul cu urechi de lemn, taieteii din orez sau vita la tigaie incinsa. Pretul per comanda este chiar mai mic. Meniul costa aproximativ 30 de lei.

CNAS, pagubita cu 42 de milioane de euro. Corpul de Control al premierului a sesizat Directia Nationala Antifrauda... Masa de Craciun va fi mai scumpa cu 15%...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x