Fascinat încă de mic de ce se petrece într-o bucătărie, Ovidiu lucrează în prezent la un restaurant vegetarian din Cluj. Până aici însă, a schimbat mai multe locuri de muncă din dorința de a găsi bucătăria în care se simte cel mai bine, astfel că a lucrat și ca barman, ca manager asociat, a deschis o ceainărie. Spune că atunci când nu gătește, citește cărți de bucate vechi, despre bucătari celebri, caută rețete și se documentează despre diverse teorii culinare. Visul său este să aibă un restaurant în spatele unei case, în grădină
Marti, 14.10.2014, 16:10Ingrediente pt blat: • 100 de grame de nuci hidratate; • 230 de grame de migdale hidratate; • 30 de grame de sirop de agave; • Scortisoara; • Sare; • Zeama de lamaie pt cremă: • 675 de grame de nuci de caju hidratate; •...
Marti, 14.10.2014, 15:28Echipa albastră este stresată. Pe Ovidiu nu se poate conta, iar colegii sunt nemulțumiți de acest lucru. Scos din sărite, chef Florin i-a reproșat faptul că nu știe să lucreze în echipă.
Luni, 13.10.2014, 13:42Haosul pare că a devenit stăpân în bucătărie. Chef Florin Dumitrescu pare că își iese iar din minți. Tensiunea crește în ambele echipe.
Luni, 13.10.2014, 13:19După o zi în care unii s-au relaxat și alții au muncit, a venit vremea service-ului. Ambele echipe s-au pregătit spiritual pentru deschiderea restaurantului. Cu sufletul la gură concurenții așteptă să afle pe ce posturi vor lucra
Luni, 06.10.2014, 15:46De fiecare dată când restaurantul Hell's Kitchen se deschide, rețetele concurenților par să dispară ca prin minune
Luni, 06.10.2014, 15:45