Antena Căutare

Articole despre piper

Platou cu fructe de mare

Platou cu fructe de mare

Ingrediente: 6 scoici verzi 6 creveti blak tiger decorticati 3-4 calmari tub ulei de masline usturoi sare, piper patrunjel lamiae, lime unt Mod de preparare: - fructele de mare se decongeleaza prin soc termic - camarul se spala bine...

Miercuri, 21.07.2010, 17:09
Tarta fina de ciuperci cu ou posat si salata crocanta

Tarta fina de ciuperci cu ou posat si salata crocanta

Ingredinte: 100g foietaj de placinta 300g ceapa caramelizata 100g ciuperci foliate 1 ou verdeata 3 rosii cherry cimbru, busuioc, mix de salate 4 cubulete unt ulei de masline suc de lamaie sare si piper Mod de preparare: - foietajul se...

Miercuri, 21.07.2010, 16:27
Piept de pui cu smantana si ciuperci

Piept de pui cu smantana si ciuperci

Ingrediente: 160g piept de pui 60g ciuperci din conserva 80g smantana dulce 50g unt 1 pahar de vin alb 3 linguri de sos Winchester sare si piper Mod de preparare: - untul se pune in tigaie fara ca aceasta sa fie incinsa in prealabil -...

Miercuri, 21.07.2010, 15:26
Tagliata si cartofi cu rozmarin

Tagliata si cartofi cu rozmarin

Ingrediente: 200g muschi de vaca 3 cartofi 200g unt rozmarin, sare, piper, ulei de masline Mod de prepartare: Muschiul de vita: - muschiul de vaca se curata si se fasoneaza, apoi se preseaza si se bate - carnea se condimenteaza cu rozmarin...

Miercuri, 21.07.2010, 14:51
Dorada cu legume

Dorada cu legume

Ingrediente: dorada, morcovi, lamaie, usturoi, rosii, conopida, vin alb, praz, chivas, patrunjel, rozmarin, ulei de msline, supa, sare, piper Preparare: pestele se taie si se fileteaza, iar in apa fiarta s epune conopida. In tigaie se pune pestele la...

Sambata, 17.07.2010, 20:33
Muschi de vita umplut si salata de ciuperci

Muschi de vita umplut si salata de ciuperci

Ingrediente: muschi de vita, ardei gras, ciuperci, ceapa verde, usturoi, mozzarella, cimbri, zahar brin, sos worchester, ulei, sare, piper Preparare: muschiuletul se umple cu mozzarella si cu ardei gras, tot acest amestec fiind dat prin ulei de...

Sambata, 17.07.2010, 20:31
Ficat de gasca cu sos de cafea

Ficat de gasca cu sos de cafea

Ingrediente: ficat de gasca, cafea, portocale, zahar, suc de portocale, vin de porto, amidon, nucsoara, cuisoare, sare, piper. Preparare: ficatul gras de gasca se prajeste putin si i se adauga putin piper alb si coniac. In alta tigaie se pune sucul de...

Sambata, 17.07.2010, 20:30
Lup de mare cu mamaliguta

Lup de mare cu mamaliguta

Ingrediente: lup de mare, prosciutto, morcov, ceapa, ghimbir, porumb, parmezano, malai, unt, vin alb, oregano, marar, salata rosie, chivas, lamaie, grapefruit, sare, piper. Preparare: pestele se face file, se pune la cuptor, pe un pat de legume,...

Luni, 12.07.2010, 17:46
Pui cu somon in sos de creveti

Pui cu somon in sos de creveti

Ingrediente: piept de pui, somon afumat, creveti, mozzarella, smantana, vinete, oregano, ceapa, unt, ulei, faina, sare, piper Preparare: pieptul de pui se prajeste putin in ulei, dat prin faina. Crevetii se soteaza si ei un pic, se adauga apoi...

Luni, 12.07.2010, 16:35
Risotto cu sofran

Risotto cu sofran

Ingrediente: orez arborio, ceapa, sofran unt, vin alb, supa de legume, ulei de masline, parmezan, sare, piper. Preparare: se prajeste ceapa in ulei de masline, dar doar putin. Se adauga sofranul apoi orezul. Se adauga supa de pui si se lasa 18 minute....

Luni, 12.07.2010, 16:30
Rechin albastru cu ciuperci si sunca

Rechin albastru cu ciuperci si sunca

Ingrediente: rechin, ciuperci, sunca, ceapa, usturoi, smantana, unt, marar, vin alb, lamaie, ulei, sare si piper. Preparare: se face intai marinarea rechinului albastru din Marea Neagra, in sos de lamaie, sare de lamaie, piper, apoi se prajeste putin...

Luni, 12.07.2010, 16:26
Creveti cu cerneala de sepie

Creveti cu cerneala de sepie

Ingrediente: creveti, sepie, orez, legume, supa de pui, parmezan, ulei de masline, sare, piper Preparare: Intai se prepara risotto-ul, se pune piper, se adauga cerneala de sepie si se amesteca. Apoi, crevetii se fac in ulei de masline, cimbru, sare si...

Sambata, 10.07.2010, 10:29
Merluciu cu mango

Merluciu cu mango

Ingrediente: merluciu, mango, portocale, lamaie, ceapa, crema de branza, pasta de ardei, patrunjel, ulei de masline, sare si piper. Preparare: fileul de merluciu se marineaza intai in lamaie, sare de mare, piper, apoi se prajeste usor. Intre timp...

Sambata, 10.07.2010, 10:27
Pui ca la Casa Romaneasca

Pui ca la Casa Romaneasca

Ingrediente: pui, ardei, lamaie, ardei gras, ceapa, ulei, ciuperci, lamaie, usturoi, ardei iute, vin, sare, piper Preparare: Pieptul de pui se soteaza un pic in tigaie, in ulei, ardeiul se taie felii subtiri, ceapa la fel si se pun toate in tigaie,...

Sambata, 10.07.2010, 10:25
Momite crocante cu creveti

Momite crocante cu creveti

Ingrediente: amigdale de vitel, creveti, mazare, ulei, unt, ceapa, telina, dovlecei, cimbru, rozmarin, cuisoare, nucsoara, toast, supa de vitel, sare, piper Preparare: amigdalele de vitel se fierb, feliile de paine se taie cubulete si se amesteca cu...

Sambata, 10.07.2010, 10:24
Chiftelute moldovenesti in sos

Chiftelute moldovenesti in sos

Ingrediente: carne tocata de vita, usturoi, carne de porc, oua, cartofi, ceapa, pasta de ardei, suc de rosii, cimbru, dafin, bulion, sare, piper. Preparare: carnea se amesteca cu ceapa si apoi se fac cu mana in forme mai mari. Ceapa se caleste, se...

Sambata, 10.07.2010, 10:19
Pui pitit in lipie

Pui pitit in lipie

Pui pitit in lipie - o reteta de la Casa Iancului. Ingrediente: ceapa, ardei, ardei iute, bacon, ciuperci, pui, smantana, amidon. Preparare: se calesc legumele in ulei, ardeiul, dar si baconul. Se adauga ciupercile, apoi puiul. Se lasa aproximativ 10...

Sambata, 10.07.2010, 10:08
Parjoale cu tofu

Parjoale cu tofu

Vladutz gateste: Parjoale cu tofu Se scoate tofu din caserola si se scurge de saramura. Se fierb cartofii. Dupa fierbere se scurg si se curata de coaja.Ceapa se curata, se toaca marunt si se inabuse cu putina apa. Cartofii se rad pe razatoarea...

Marti, 02.03.2010, 10:06
x