În ediția din 18 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a gătit o rețetă de aripioare cu piure de păstârnac și gutui coapte pe care a denumit-o ”Aripioare rebele”. Este o rețetă de toamnă,cu multe ingrediente delicioase.
Joi, 18.11.2021, 16:50În ediția din 8 septembrie, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a pregătit pâine pentru hot dog, care conține cartofi, morcov, ceapă, ardei, orez, roșii. Iată care sunt etapele rețetei celebrului chef pentru un preparat...
Miercuri, 08.09.2021, 11:28O rețetă de toamnă delicioasă și hrănitoare este această rețetă de conopidă gratinată la cuptor, ce se prepară simplu și ușor cu doar câteva ingrediente.
Miercuri, 11.11.2020, 16:16Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani ne propune o rețetă delicioasă de toamnă, o apetisantă friptură de gâscă cu dulceață de mere și sfeclă roșie.
Luni, 09.11.2020, 09:49Pentru că salata de vinete este foarte des preparată, mai ales în sezonul vinetelor de grădină, Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne propune să mai diversificăm rețetele și să lăsăm imaginația să se joace cu ingredientele, așa cum a făcut el la această salată de vinete cu gălbiori.
Vineri, 18.09.2020, 09:38Un deliciu de sezon este zacusca de ghebe, iar ingredientul-secret care-i da o savoare aparte il gasiti in reteta noastra!
Duminica, 14.10.2018, 14:58