Dovleacul, vedeta toamnei, cu un conținut ridicat de vitamina C și betacaroten, benefice pentru întărirea sistemului imunitar, este foarte des folosit în diverse rețete de preparate.
Dacă sunteți în pană de idei ce să mai preparați cu dovleac, de Halloween, rețeta Pui cu dovleac și sos de ardei copți, va fi o nebunie de preparat ce se va cere repetat!
Dovleacul, darul portocaliu și aromat al toamnei poate fi inclus nu numai în deserturi, ci și în preparate sărate. Rețeta Plăcinte cu dovleac și brânză sărată, este perfectă pentru a fi servită ca aperitiv și poate constitui cu succes baza pachetelor pentru serviciu.
Plină de culoare și savoare, această salată de orz cu sfeclă roșie și dovleac copt, te cucerește de la prima degustare!
Pentru că a devenit și la noi o tradiție ca de Halloween să pregătim preparate cu dovleac, Rețeta Dovleci din aluat cu dovleac plăcintar caramelizat, se încadrează perfect la categoria Rețete de Halloween.