Antena Căutare

Articole despre saint jaques

Cotlete de miel în crustă de ierburi aromate și Saint Jaques

Cotlete de miel în crustă de ierburi aromate și Saint Jaques

Încercați o rețetă savuroasă, cu o combinație grozavă de ingrediente: Cotlete de miel în crustă de ierburi aromate și Saint Jaques!

Marti, 22.10.2019, 20:37
Plăcintă de pește cu cartofi

Plăcintă de pește cu cartofi

Gustoasă și sățioasă, merge servită la masa de prânz, sau la cină, această Plăcintă de pește cu cartofi.

Luni, 19.11.2018, 21:35
Saint Jaques și creveți cu clorofilă de pătrunjel si maioneză neagră

Saint Jaques și creveți cu clorofilă de pătrunjel si maioneză neagră

Pentru iubitorii preparatelor cu fructe de mare, o rețeta Saint Jaques și creveți cu clorofilă de pătrunjel si maioneză neagră, poate fi un adevărat deliciu culinar.

Luni, 19.11.2018, 20:39
Rețeta Saint Jaques pe un pat de piure de morcovi si sos de mazare

Rețeta Saint Jaques pe un pat de piure de morcovi si sos de mazare

O armonie de culori și gusturi într-o delicioasă rețetă de Saint Jaques pe un pat de piure de morcovi si sos de mazare!

Luni, 05.11.2018, 21:03
Gazpacho de pepene galben cu fasole franțuzească, saint jaques și dantela nero di sepia

Gazpacho de pepene galben cu fasole franțuzească, saint jaques și dantela nero di sepia

Ingrediente 2 pepeni galbeni 3 castraveți 5 roșii tabasco 50 g ulei de măsline 1 legatură de busuioc 1 ceapă 500 ml de apă plată 500 g french beans 4 nectarine 1 pachet de unt 100 g de...

Marti, 21.02.2017, 16:30
Saint Jacques pe pat de piure de sparanghel verde, crumble de topinambur, bacon crocant şi topping de yuzu

Saint Jacques pe pat de piure de sparanghel verde, crumble de topinambur, bacon crocant şi topping de yuzu

Ingrediente Ingrediente: 3 unități medii de scoici Saint Jack(aprox. 35-40 mm diametru) 1 mănunchi sparanghel verde proaspăt (aprox. 12 unităţi) 1 topinambur (aprox. 45g) 1 șalotă (aprox. 20 g) 1 căţel usturoi 1 felie bacon (aprox....

Joi, 25.09.2014, 13:52
Saint Jacques pe pat de piure de sparanghel verde, crumble de topinambur, bacon crocant şi topping de yuzu

Saint Jacques pe pat de piure de sparanghel verde, crumble de topinambur, bacon crocant şi topping de yuzu

Scoicile Saint Jacques sunt una dintre specialitățile pe care Tavii Oprea știe a le prepara. Și are o rețetă specială.

Marti, 23.09.2014, 16:06
Saint Jacques pe pat de piure de sparanghel verde, crumble de topinambur, bacon crocant şi topping de yuzu

Saint Jacques pe pat de piure de sparanghel verde, crumble de topinambur, bacon crocant şi topping de yuzu

Scoicile Saint Jacques sunt una dintre specialitățile pe care Tavii Oprea știe a le prepara.

Marti, 23.09.2014, 15:42
x