Antena Căutare

Saint Jacques pe pat de piure de sparanghel verde, crumble de topinambur, bacon crocant şi topping de yuzu

Scoicile Saint Jacques sunt una dintre specialitățile pe care Tavii Oprea știe a le prepara. Și are o rețetă specială.

Saint Jacques pe pat de piure de sparanghel verde, crumble de topinambur, bacon crocant şi topping de yuzu
Tavi Oprea

Ingrediente:

3 unități medii de scoici Saint Jack(aprox. 35-40 mm diametru)
1 mănunchi sparanghel verde proaspăt (aprox. 12 unităţi)
1 topinambur (aprox. 45g)
1 șalotă (aprox. 20 g)
1 căţel usturoi
1 felie bacon (aprox. 2 mm grosime)
1 yuzu sau 3 ml suc de yuzu
45 g baby spanac
170 g unt
2 ramuri mici cimbrişor
20 g sare
1/2 morcov
1 ceapă
1/3 rădăcină de țelină
1 frunză de dafin
500 ml apă
2 panseluţe
3 ml ulei de măsline

Mod de preparare:

Vezi pe iadulbucatarilor.a1.ro!

Angela Lepădatu ne învață să preparăm: Supă de fructe de mare... Confit de somon cu sos de avocado şi piure de păstârnac...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x