Antena Căutare

Saint Jacques pe pat de piure de sparanghel verde, crumble de topinambur, bacon crocant şi topping de yuzu

Scoicile Saint Jacques sunt una dintre specialitățile pe care Tavii Oprea știe a le prepara. Și are o rețetă specială.

Tavi Oprea

Ingrediente:

3 unități medii de scoici Saint Jack(aprox. 35-40 mm diametru)
1 mănunchi sparanghel verde proaspăt (aprox. 12 unităţi)
1 topinambur (aprox. 45g)
1 șalotă (aprox. 20 g)
1 căţel usturoi
1 felie bacon (aprox. 2 mm grosime)
1 yuzu sau 3 ml suc de yuzu
45 g baby spanac
170 g unt
2 ramuri mici cimbrişor
20 g sare
1/2 morcov
1 ceapă
1/3 rădăcină de țelină
1 frunză de dafin
500 ml apă
2 panseluţe
3 ml ulei de măsline

Mod de preparare:

Vezi pe iadulbucatarilor.a1.ro!

Articolul continuă după reclamă
Angela Lepădatu ne învață să preparăm: Supă de fructe de mare... Confit de somon cu sos de avocado şi piure de păstârnac...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 9 decembrie 2024. Ruxandra a câștigat suma de 3500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 9 decembrie 2024. Ruxandra a câștigat suma de 3500 de lei Marti, 10.12.2024, 19:00
2025 de exceptie Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x