Pentru iubitorii preparatelor cu fructe de mare, o rețeta Saint Jaques și creveți cu clorofilă de pătrunjel si maioneză neagră, poate fi un adevărat deliciu culinar.
Ingrediente pentru rețeta Saint Jaques și creveți cu clorofilă de pătrunjel si maioneză neagră
- 20 buc. Saint Jacques
- 20 creveți Black Tiger Mare
- 4 legături pătrunjel
- 2 buc. ceapă roșie
- cerneală de sepie
- oțet de zmeură
- ulei de floarea soarelui
- sare
- gălbenuș de ou
- sare fină
- gheață
- piper negru
- ulei de măsline extra virgin
Mod de preparare pentreu rețeta Saint Jaques și creveți cu clorofilă de pătrunjel si maioneză neagră
Se pune ceapa la marinat în oțet de zmeură cu sare.
Din gălbenușul de ou cu sare și ulei, se prepară maioneza și se amestecă cu cerneala de sepie.
Se prepară o clorofilă extrasă din pătrunjel proaspăt mixându-l cu puțină gheață, apoi se trece prin sită.
Se trag la tigaie creveții și scoicile saint jacques.
Când toate preparatele sunt gata, se așează pe farfurii și se servesc.
Poftă bună!
Mousse de ciocolată raw vegan... Prăjitură cu brânză și sos din fructe de pădure...