Antena Căutare

Articole despre second-hand

Gândește-te bine înainte să cumperi! Avantajele și dezavantajele pieselor auto la mâna a doua

Gândește-te bine înainte să cumperi! Avantajele și dezavantajele pieselor auto la mâna a doua

Statisticile au arătat că tot mai mulți români își cumpără mașini și piese auto la mâna a doua pentru că prețurile sunt mult mai mici. Această practică are atât avantaje cât și dezavantaje:

Miercuri, 01.02.2017, 13:35
Prețul face totul! Ce mașini de lux la mâna a doua cumpără românii

Prețul face totul! Ce mașini de lux la mâna a doua cumpără românii

Vânzarea de mașini la mâna a doua este într-o continuă creștere față de vânzarea autoturismelor noi. Tot mai mulți români cumpără mașini de lux utilizate, pentru că prețul de achiziție este destul de scăzut. Iată cele mai populare autoturisme de lux de pe piața second-hand:

Miercuri, 01.02.2017, 09:31

Ce mașini second-hand caută românii?

În România numărul de mașini second-hand vândute este peste cel de mașini noi, asta pentru că românii preferă mașinile utilizate din clase superioare, la prețuri mult mai mici decât cele noi.

Marti, 31.01.2017, 11:58

Factori care au influențat creșterea vânzărilor auto din România

Dacă vrei să îți cumperi o mașină, e bine de știut faptul că vânzările de autoturisme au crescut considerabil încă de anul trecut. Iată 3 factori care au influențat creșterea vânzărilor auto din România:

Vineri, 27.01.2017, 15:43

Mașini de oraș caracterizate de confort, spațiu și siguranță

Dacă ești o persoană care petrece mult timp în traficul din marile orașe atunci ai nevoie de o mașină confortabilă, care să îți asigure siguranța și spațiul mult dorit. Iată câteva mașini potrivite acestor criterii:

Miercuri, 25.01.2017, 10:57
Ce nu știai despre BMW! Iată câteva curiozități despre celebra mașină germană

Ce nu știai despre BMW! Iată câteva curiozități despre celebra mașină germană

Mașinile germane s-au remarcat de-a lungul timpului prin fiabilitate și confort. Dintre mărcile germane, BMW este cea mai bine vândută, mașina a realizat un cult în rândul iubitorilor de adrenalină. Iată câteva curiozități despre istoria BMW:

Luni, 23.01.2017, 10:33

Mașini premium până în 8.000 de euro

Mașinile din categoria premium sunt autovehicule recunoscute pentru performațele pe care le au, dar și pentru costurile piperate. Iată câteva modele de mașini premium mai ieftine de 8.000 de euro:

Miercuri, 18.01.2017, 10:55

Modele de mașini coupe sub 10.000 de euro

Foarte mulți oameni sunt de părere că o mașină coupe este mai scumpă decât una în 4-5 uși, dar acest lucru nu este adevărat. Există pe piață multe modele de autoturisme în 2 uși la prețuri accesibile, iată câteva dintre acestea:

Miercuri, 18.01.2017, 09:56

România vinde cele mai vechi mașini la mâna a doua

Românii nu se înghesuie să își cumpere mașini noi,în schimb, se orientează în număr tot mai mare către autoturismele la mâna a doua. În ultimii ani numărul total de masini care...

Vineri, 13.01.2017, 10:54

Mașini second-hand pe care să nu le cumperi

Când vrei să îți cumperi o mașină la mâna a doua te informezi în legătură cu acea marcă, studizi piața, chiar și așa îți poți da seama ulterior că ai luat decizia greșită. Iată ce mașini trebuie să ocolești atunci când vrei să achiziționezi un vehicul second-hand:

Vineri, 13.01.2017, 09:20

Care sunt avantajele și dezavantajele unei mașini cu tracțiune spate

Atunci când vrei să îți cumperi o mașină principalele criterii de alegere sunt tipul motorizării și cel al cutiei de viteze, dar nu singurele. Iată câteva dintre avantajele și dezavantajele unei mașini cu tracțiune spate:

Joi, 12.01.2017, 13:05

Ponturi valoroase de la vânzătorii de mașini

Dacă ești în căutarea unei mașini second-hand și îți este teamă de o viitoare țeapă, vânzătorii de mașini îți spun la ce trebuie să fi atent atunci când vrei să îți cumperi o mașină la mâna a doua:

Joi, 12.01.2017, 12:35

Aspecte esențiale ale mașinii pe care pe care trebuie să le verifici într-un service odată cu venirea iernii

Orice șofer responsabil trebuie să își ia toate măsurile de siguranță atunci când se află la volan și să își pregătească mașina pentru condițiile vitrege ale iernii. Iată câteva sfaturi utile:

Joi, 12.01.2017, 09:26

Ce trebuie să verifici la o mașină second-hand înainte de a o cumpăra

Românii cumpără mult mai multe mașini la mâna a doua decât mașini noi, această practică nu este de condamnat, dar sunt câteva aspectele pe care trebuie să le luați în seamă înainte de a achiziționa au autovehicul utilizat.

Joi, 12.01.2017, 09:06

Probleme pe care le întâmpină cumpărătorul unei mașini second-hand în România

Tot mai mulți români preferă să își cumpere o mașină la mâna a doua pentru că nu își permit una nouă, iată care sunt problemele pe care le pot întâmpina aceștia în căutarea unei mașini second-hand potrivite:

Miercuri, 11.01.2017, 13:53

Avantajele unei mașini cu GPL

După nenumăratele scumpiri ale carburantului, tot mai mulți șoferi s-au simțit nevoiți să recurgă la orice tertip pentru a economisi atunci când vine vorba de consumul mașinii personale. Iată care sunt avantajele de care se bucură o mașină pe GPL:

Vineri, 06.01.2017, 11:53

5 lucruri pe care să nu le faci cu mașina dacă drumul este acoperit cu polei

În această perioadă străzile din toată țara sunt acoperite cu gheață și polei.Iată ce trebuie să nu faci atunci când te afli la volan pe un drum alunecos:

Vineri, 06.01.2017, 11:34
România, țara mașinilor second-hand

România, țara mașinilor second-hand

Numărul maşinilor second-hand este în creştere pe şoselele României. Importurile au explodat în ultimii şase ani, în ciuda eforturilor statului de a înnoi parcul auto. Majoritatea au o vechime de peste un deceniu, în timp ce vecinii unguri...

Marti, 30.08.2016, 19:47
Cum să va feriţi de ţepele cu maşini second hand

Cum să va feriţi de ţepele cu maşini second hand

Preţurile mai mici îi fac pe români să cumpere în fiecare lună zeci de mii de maşini second-hand. Aveţi grijă însă, ţepele sunt la tot pasul. Potrivit specialiştilor, 8 din 10 maşini pot avea probleme ascunse. De la kilometraj măsluit...

Miercuri, 27.07.2016, 19:28
Românii sunt atraşi în continuare de maşinile second-hand

Românii sunt atraşi în continuare de maşinile second-hand

Maşinile second-hand demarează în continuare mai bine ca programele statului. Românii nu se aruncă să îşi cumpere autoturisme noi, din cauza salariilor mici sau din teama de a-şi face credite la bancă.

Joi, 16.06.2016, 19:42
Adela Popescu și-a luat haine de la second-hand

Adela Popescu și-a luat haine de la second-hand

Este mereu în lumina reflectoarelor, dar asta n-o împiedică să treacă pragul magazinelor second hand. Despre Adela Popescu vorbesc. N-au surprins-o paparazzi când a vrut să-şi completeze garderoba cu haine purtate.

Duminica, 18.10.2015, 09:27
Istoricul maşinilor second-hand poate fi verificat online

Istoricul maşinilor second-hand poate fi verificat online

Samsarii care vor sa facă afaceri cu maşini second- hand stricate şi-au găsit naşul. Românii pot verifica istoricul autoturismelor pe care vor să le cumpere pe o platformă on-line. Vor afla, astfel, câte reparaţii a avut maşina sau dacă a...

Miercuri, 16.09.2015, 19:29
Românii s-au întors la moda maşinilor second-hand

Românii s-au întors la moda maşinilor second-hand

Românilor le-a revenit apetitul pentru cumpărat maşini. Peste 135 de mii de autoturisme second - hand au fost înmatriculate în România de la începutul anului. Cu aproape 15 la sută mai mult faţă de perioda similară din 2014.

Luni, 17.08.2015, 19:38
Moda hainelor second-hand a revenit

Moda hainelor second-hand a revenit

Bagi un leu şi scoţi doi. Atât de bine s-ar părea că merg afacerile cu haine la mâna a doua. Criza din buzunarele românilor a făcut să nu mai existe stradă pe care să nu întâlneşti magazine cu haine deja purtate

Joi, 13.11.2014, 19:24
Maşinile second-hand au devenit capcane pentru clienţi

Maşinile second-hand au devenit capcane pentru clienţi

Arată impecabil, dar ascund bube grave. Accidente acoperite cu grijă în service, sute de mii de kilometri la bord şi defecţiuni greu de depistat. Singura variantă este să mergeţi cu ele la un service autorizat înainte să puneţi banii pe masa...

Luni, 17.03.2014, 19:34
ANALIZA: Piata auto, in sapa de lemn - O masina noua, la 4 second

ANALIZA: Piata auto, in sapa de lemn - O masina noua, la 4 second

Criza economica prelungita, somajul crescut dar si introducerea timbrului de mediu, care blocheaza vanzarea autovehiculelor inregistrate inainte de 2007, au adus piata de masini noi din Romania in sapa de lemn. Media ultimelor luni a ajuns la circa 4.000 de unitati/luna, dupa o prabusire cu 45.9% in iunie, fata de aceeasi perioada a anului trecut, iar in primul semestru s-au vandut doar putin peste 24.000 de unitati (-26.4%), conform ACEA (Asociatia Constructorilor Europeni de Automobile).

Duminica, 11.08.2013, 14:41
Observator Special: Magazinele cu haine second-hand au devenit tot mai atractive din cauza crizei

Observator Special: Magazinele cu haine second-hand au devenit tot mai atractive din cauza crizei

Criza financiara a venit si pare sa nu se mai dea dusa. Incet-incet, am invatat sa facem economii, am invatat sa ne scurtam lista de cumparaturi si sa ne limitam iesirile in oras. Multi romani au taiat de pe lista si hainele noi. Chiar daca in urma cu cativa ani strambau din nas la gandul ca s-ar putea imbraca de la second-hand, acum, magazinele cu haine la mana a doua au devenit, brusc, foarte atractive.

Luni, 25.02.2013, 22:43
Magazinele cu haine second-hand au devenit tot mai atractive din cauza crizei financiare!

Magazinele cu haine second-hand au devenit tot mai atractive din cauza crizei financiare!

Criza financiara a venit si pare sa nu se mai dea dusa! Incet-incet, am invatat sa facem economii, am invatat sa ne scurtam lista de cumparaturi si sa ne limitam iesirile in oras. Multi romani au taiat de pe lista si hainele noi. Chiar daca in urma cu...

Luni, 25.02.2013, 20:16
Un tanar student din Targu Jiu inchiriaza calculatoare second-hand

Un tanar student din Targu Jiu inchiriaza calculatoare second-hand

Auzim des de pasiuni transformate in afaceri, care mai de care mai interesante. Un tanar student din Targu Jiu, indragostit iremediabil de IT, inchiriaza calculatoare second-hand. Iar clientii, cei mai multi studenti si ei, n-au intarziat sa apara.

Joi, 07.02.2013, 16:27
AVIZ AMATORILOR: Topul celor mai accesibile masini: "bijuterii" mai ieftine de 10.000 de euro

AVIZ AMATORILOR: Topul celor mai accesibile masini: "bijuterii" mai ieftine de 10.000 de euro

Masinile second-hand au cucerit Romania. Anul trecut doua din trei autoturisme inmatriculate la noi au fost la mana a doua. Cei care vor totusi garantiile oferite de o masina nou-nouta, dar care sa nu coste mai mult decat un model de ocazie, sa spunem vreo 10.000 de euro, au o oferta tot mai variata

Luni, 04.02.2013, 14:10
Masinile second-hand, taxate mai scump

Masinile second-hand, taxate mai scump

Cine vrea o masina second-hand va plati mai mult. Timbrul de mediu va fi mai mare decat actuala taxa auto.

Miercuri, 23.01.2013, 19:31
Iata care sunt cele mai fiabile masini la mana a doua!

Iata care sunt cele mai fiabile masini la mana a doua!

TUV 2013 (organismul de inspectie tehnica din Germania) a facut publica lista celor mai fiabile masini second-hand, in 2013.

Joi, 10.01.2013, 16:18
Comert cu schiuri second-hand pe marginea drumului

Comert cu schiuri second-hand pe marginea drumului

Sa zbori iarna pe schiuri e un vis frumos pentru multi romani. Dar e si scump. Un echipament complet ajunge si la cateva mii de lei, o suma pe care putini si-o pot permite. Asa a ajuns o localitate din Mures raiul schiorilor si snowborderilor. La...

Marti, 18.12.2012, 16:43
Romanii prefera masinile vechi

Romanii prefera masinile vechi

Avem tot mai multe modele de masini ieftine. Tot mai bine dotate. Dar romanii se-nghesuie tot la cele second-hand. Prefera sa ia din targ o masina uzata, dar de marca celebra. Decat una modesta, dar noua, cu acelasi pret. Expertii in piata auto stiu...

Vineri, 07.12.2012, 13:26
Bani de haine pentru profesorii

Bani de haine pentru profesorii

Profesorii sunt modelul elevilor. Dar nu si atunci cand vine vorba de haine. In vreme ce multi dascali isi iau imbracaminte de la magazinele second-hand sau din targuri, elevii fac parada modei. Dar, situatia s-ar putea schimba. Fiecare dascal ar putea...

Luni, 22.10.2012, 19:40
Masini fara secrete: Istoricul daunelor RCA, disponibil online pentru toti asiguratii

Masini fara secrete: Istoricul daunelor RCA, disponibil online pentru toti asiguratii

Veste buna pentru cei care doresc sa cumpere masini la mana a doua! Incepand cu data de 15 septembrie, oricine va putea afla daca o masina care are incheiata o polita de tip RCA a avut sau nu vreun accident.

Vineri, 14.09.2012, 22:42
ANALIZA: Piata auto, intre agonie si extaz - Explozie second-hand, implozie in rest

ANALIZA: Piata auto, intre agonie si extaz - Explozie second-hand, implozie in rest

Inmatricularile de vehicule noi sunt in deriva. Desi este adevarat ca vara se numara mai mult concediile, orele state sub umbreluta pe plaja si locurile vizitate, economia merge si datele statistice se aduna. Iar cifrele privind inregistrarile de vehicule noi pentru luna august 2012 arata cel putin sumbru, daca avem in vedere procentul de MINUS 31,68%, fata de aceeasi luna din 2011, comunicat de DRPCIV (Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor. Exista insa si o latura pozitiva, vanzarile de masini premium adunand inca multe plusuri, iar cresterea numarului de autovehicule second-hand inmatriculate pentru prima data in Romania in cele trei luni de vara (iunie, iulie si august) este impresionanta: +147%.

Joi, 13.09.2012, 18:11
Coada la anvelope second-hand

Coada la anvelope second-hand

In Focsani, oamenii au stat la coada, la anvelope ieftine, ca la pe vremuri, la lapte. Ore in sir au asteptat un TIR cu marfa din Germania. Si si-au dat coate sa cumpere primii cauciucuri de iarna la o treime din pretul obisnuit.

Duminica, 30.10.2011, 19:25
De frica scumpirii taxei auto, vanzarile de masini rulate au crescut cu peste 80%

De frica scumpirii taxei auto, vanzarile de masini rulate au crescut cu peste 80%

Inmatricularile de autoturisme second-hand au explodat in luna noiembrie, ajungand la 26.887 de unitati, ceea ce reprezinta o crestere cu peste 80% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Motivul? Decizia Ministerului Mediului de a majora taxa de poluare incepand cu 1 ianuarie 2011.

Marti, 14.12.2010, 00:00
Piata auto second-hand s-ar putea prabusi anul viitor

Piata auto second-hand s-ar putea prabusi anul viitor

Piata auto second-hand s-ar putea prabusi anul viitor, ajutata si de majorarea si cu 50% a taxei auto pentru masinile la mana a doua. Oricum lucrurile mergeau prost. Vanzarile au scazut cu 18 procente fata de anul trecut, pentru ca oamenii cumpara mai...

Sambata, 27.11.2010, 19:24
Piata auto second-hand s-ar putea prabusi in 2011

Piata auto second-hand s-ar putea prabusi in 2011

Piata auto second-hand s-ar putea prabusi anul viitor, ajutata si de majorarea si cu 50% a taxei auto pentru masinile la mana a doua. Oricum lucrurile mergeau prost. Vanzarile au scazut cu 18 procente fata de anul trecut, pentru ca oamenii cumpara mai degraba masini noi.

Sambata, 27.11.2010, 00:00
Paradisul second-hand

Paradisul second-hand

Probabil ca majoritatea politicienilor nostri "bat tara in lung si-n lat" numai in campaniile electorale. Si atunci o fac pe fuga - ca lista de localitati este lunga si timpul scurt.

Luni, 15.11.2010, 00:00
Cum sa iti alegi noua masina

Cum sa iti alegi noua masina

Criza a facut ravagii in toate domeniile - inclusiv pe piata auto. Dealerii de masini noi dau faliment pe capete, iar preturile masinilor vechi ating minime istorice. Si nu e de mirare.

Luni, 07.06.2010, 07:45

Ultimele știri

x