Antena Căutare

Articole despre sos de gorgonzola

Rețeta de Gnocchi de casă cu sfeclă roșie și sos de gorgonzola

Rețeta de Gnocchi de casă cu sfeclă roșie și sos de gorgonzola

Pentru că este sezonul sfeclei roșii, colorant natural pentru diverse aluaturi și preparate culinare, încercăm o rețetă simplă și delicioasă de gnocchi de casă cu sfeclă roșie.

Vineri, 06.11.2020, 19:52
Ciuperci  la grătar cu sos gorgonzola și nuci caramelizate. Rețeta lui Vlăduț

Ciuperci la grătar cu sos gorgonzola și nuci caramelizate. Rețeta lui Vlăduț

Din ingrediente puține ce combină armonios gusturile: picant, dulce și sărat, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune să preparăm o delicioasă rețetă de Ciuperci la grătar cu sos gorgonzola și nuci caramelizate.

Vineri, 25.09.2020, 09:40
Rețetă italiană de paste cu radicchio și bacon, în sos de gorgonzola

Rețetă italiană de paste cu radicchio și bacon, în sos de gorgonzola

Pastele sunt ingredientele cele mai la îndemână atunci când dorim un preparat rapid, dar pentru a le da gust, trebuie să alegem combinația perfectă de ingrediente cu care să le asortăm. Iată o combinație gustoasă de ingrediente, o rețetă italiană de paste cu radicchio și bacon, în sos de gorgonzola.

Joi, 10.09.2020, 08:31
Aripi de curcan dulci picante cu orez basmati și sos gorgonzola

Aripi de curcan dulci picante cu orez basmati și sos gorgonzola

Crocante și gustoase, aceste Aripi de curcan dulci picante cu orez basmati și sos gorgonzola pot fi o variantă reușită a oricărei mese principale.

Marti, 29.10.2019, 20:38
Gnocchi cu piept de pui și sos de gorgonzola

Gnocchi cu piept de pui și sos de gorgonzola

Sosurile de brânzeturi, dense și cu gust înțepător, au devenit o alegere perfectă pentru a fi servite cu paste, sau diverse cărnuri. Ingrediente 400 g piept de pui 400 g ceafă sau cotlet de porc 150 g...

Miercuri, 04.10.2017, 10:44
Piept de cocoșel umplut cu roșii confiate și pulpă cu piure de conopidă, sos de gorgonzola și sos de pătrunjel

Piept de cocoșel umplut cu roșii confiate și pulpă cu piure de conopidă, sos de gorgonzola și sos de pătrunjel

Ingrediente 3 piepți de cocoș de 600 – 800 grame bucata 1 kg conopidă 500 g gorgonzola 500 g unt 300 g parmezan 1 l ulei măsline 1 l smântână de gătit 1 l lapte 3 legături de...

Luni, 13.03.2017, 18:38
Reteta zilei: Aripioare picante cu sos de gorgonzola

Reteta zilei: Aripioare picante cu sos de gorgonzola

Iata o reteta delicioasa pentru iubitorii de preparate condimentate. Aripioarele sunt ideale si pentru petreceri!

Luni, 07.05.2012, 00:00
x