Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o delicioasă rețetă de supă cremă de linte cu sos de mentă și bruschete cu legume, perfectă pentru un prânz copios, dar sănătos.
Direct din bucătăria lui Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, o interesantă rețetă de pâine cu cartofi dulci și semințe, care poate fi servită ca antreuri în orice restaurant.
Panna Cotta de iaurt cu pișcoturi și sos de mentă este un desert rafinat, gustos și foarte aromat, potrivit pentru musafirul diplomat.
Ingrediente 750 g carne de miel 2 cepe 1 căpățână usturoi chimen fulgi de chili pătrunjel verde mentă proaspătă sare piper 500 g iaurt 500 ml ulei rozmarin 1-2 lămâi...
Ingrediente 400 gr tagliatelle 50 gr sare 200 ml ulei 500 gr brânzăa grasă de vaci 5 ouă5 buc 500 gr zahăr 100 gr zahăr pudră 200 gr stafide aurii 2 lămâi 2 portocale 1 pachet...
Intr-un vas se amesteca totul : pieptul de pui tocat, pesmet, fistic, ou, curcuma, scortisoara, coriandru, faina, ulei de masline.