Andrei Băiceanu, de meserie bucătar, i-a surprins pe cei trei chefi în a șasea ediție din sezonul 8 „Chefi la cuțite”, de la Antena 1 cu un preparat delicios, o rețetă foarte gustoasă de scoici cu șalau și diverse sosuri, dar și o poveste de viață de-a dreptul impresionantă.
Joi, 17.09.2020, 11:17Pentru o masă savuroasă, servită alături de cei dragi, încercați să preparați „Mușchi de vită cu sos roșu și piure de cartofi cu ceapă prăjită” și cu siguranță veți fi încântați!
Marti, 15.05.2018, 22:29Ingrediente 400 g paste tagliatelle 150 ml ulei de măsline 250 g fructe de mare (baby creveți, baby calamar, midii, surimmi) 200 g somon afumat 600 ml supă concentrată de roșii 200 ml vin alb sec 8-10 frunze de...
Marti, 17.10.2017, 19:05Ingrediente: 1,3 kg știucă 1 leg mărar 1 leg pătrunjel 2 buc ceapă uscată 5 ouă 2 căpățâni usturoi 300 ml vin alb sare piper 3...
Joi, 29.09.2016, 10:08"Este culoare in farfurie si imi place", a spus Tudor Constantinescu despre preparatul acestei echipe. Iata retelor lor.
Marti, 27.11.2012, 11:59