Căutare Live

Tagliatelle cu fructe de mare în sos roșu

Ingrediente

  • 400 g paste tagliatelle
  • 150 ml ulei de măsline
  • 250 g fructe de mare (baby creveți, baby calamar, midii, surimmi)
  • 200 g somon afumat
  • 600 ml supă concentrată de roșii
  • 200 ml vin alb sec
  • 8-10 frunze de busuioc proaspăt
  • 4 căței de usturoi
  • 120 g unt
  • sare și piper după gust
  • plante ornamentale

Mod de preparare

Se pune un vas cu apă și sare la fiert, iar când atinge punctul de fierbere se adaugă pastele.

Într-un wok, se încinge uleiul de măsline și se rumenesc fructele de mare în el, pentru 2 -3 minute.

Se adaugă, pe rând: vinul alb, usturoiul tocat mărunt, untul, supa de roșii și busuiocul proaspăt, tocat.

Se lasă sosul să fiarbă aproximativ 7 -8 minute.

După ce pastele s-au fiert al dente, se scurg, se clătesc cu apă rece și se adaugă peste fructele de mare din wok.

Se îmbracă pastele cu sosul și mai lasă pe foc aproximativ 3-4 minute.

Se scot pe farfurie si se decorează cu microplante.

Mucenici moldovenești, cea mai simplă și rapidă rețetă! Secretul gospodinelor a fost aflat... Sarmale din carne de vânat...
Ultimele știri