Antena Căutare

Tagliatelle cu fructe de mare în sos roșu

Ingrediente

  • 400 g paste tagliatelle
  • 150 ml ulei de măsline
  • 250 g fructe de mare (baby creveți, baby calamar, midii, surimmi)
  • 200 g somon afumat
  • 600 ml supă concentrată de roșii
  • 200 ml vin alb sec
  • 8-10 frunze de busuioc proaspăt
  • 4 căței de usturoi
  • 120 g unt
  • sare și piper după gust
  • plante ornamentale

Mod de preparare

Se pune un vas cu apă și sare la fiert, iar când atinge punctul de fierbere se adaugă pastele.

Articolul continuă după reclamă

Într-un wok, se încinge uleiul de măsline și se rumenesc fructele de mare în el, pentru 2 -3 minute.

Se adaugă, pe rând: vinul alb, usturoiul tocat mărunt, untul, supa de roșii și busuiocul proaspăt, tocat.

Se lasă sosul să fiarbă aproximativ 7 -8 minute.

După ce pastele s-au fiert al dente, se scurg, se clătesc cu apă rece și se adaugă peste fructele de mare din wok.

Se îmbracă pastele cu sosul și mai lasă pe foc aproximativ 3-4 minute.

Se scot pe farfurie si se decorează cu microplante.

Păstrăv cu dovlecei umpluți și sos de iaurt... Sarmale din carne de vânat...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

NBA Christmas Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego Sambata, 21.12.2024, 14:53
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x