Chef Thomas Huit oferă numeroase sfaturi pentru realizarea unor eclere delicioase. Acesta demonstrează cum sunt umplute cu cremă.
Marti, 06.03.2018, 10:40Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune astăzi o reţetă de primăvară cu ouă, maioneză, muștar, salată, brânzeturi, căpșuni și ceapă, intitulată - ”Ouă înflorite”.
Marti, 01.03.2016, 08:41Vladutz a ales sa gateasca astazi o reteta potrivita cu temperaturile de afara: “Ciuperci umplute".
Vineri, 05.07.2013, 08:12Reteta: "Petale de andive umplute".
Joi, 05.07.2012, 08:15Acesta este un desert deosebit, foarte aromat si usor de preparat.
Marti, 08.11.2011, 00:00Iata o reteta de toamna, usoara si ideala pentru un aperitiv delicios! Mai ales pentru un week-end in care iti doresti sa stai cat mai putin in bucatarie.
Sambata, 15.10.2011, 00:00Portocalele sunt in sezon tot timpul anului, pentru ca nu dispar niciodata de la piata si din supermarketuri. Merg foarte bine cu ciocolata neagra si, in plus, sunt foarte aratoase cand le folosesti pe post de cupa pentru desert.
Duminica, 18.09.2011, 00:00fructe de mare vinete ceapa usturoi marar cascaval lamaie ulei de masline sare si piper Prepare: Intr-o oala se pune apa la fiert cu putina sare, iar cand da in clocot, se oparesc fructele de mare, tinandu-le putin in apa fierbinte, intr-o...
Vineri, 01.10.2010, 17:19Bucatarul Gales Zenoviu a venit la Euforia TV pentru a arata cum se gatesc ciuperci umplute cu somon afumat. Preparare: Somonul afumat se taie in bucati marunte, iar ciupercile se curata de invelisul exterior, apoi se dau cu putina sare, acest...
Marti, 31.08.2010, 16:16