Top Chef, editia a cincea: Joseph Hadad isi iese din minti, finalistii trebuie sa gateasca pentru... desene animate, sa impresioneze lotul national de canotaj, sa pregateasca un fel principal din cea mai scumpa carne din lume. In cele din urma, concurentii sunt trimisi acasa pe banda rulanta.
Joi, 06.12.2012, 09:12Aurelia Moscu a pregatit pentru jurati "vita Kobe, pe pat de fenel si sparanghel si sos de ciuperci, aromatizat cu ulei de trufe bianco". Iata reteta sa.
Marti, 04.12.2012, 13:18In editia din aceasta saptamana ati avut ocazia sa vedeti cum se gateste carnea de vita kobe si ati aflat si ca un kilogram costa aproximativ 800 de euro. Ce o face atat de speciala vedeti in materialul video!
Marti, 04.12.2012, 13:07Pentru proba pe muchie de cutit, Ionut Susala a pregatit juriului "muschi de vita Kobe, cartofi chateau cu sofran, biscuite de parmezan, chiffonade de praz si lemongrass, sote de linte si sos de coacaze". Iata care este reteta sa.
Marti, 04.12.2012, 11:46Echipa celor invinsi in proba a treia a avut parte de un privilegiu: preparat din mancare cu vita de Kobe. Avand la dispozitie un kilogram de carne (in valoare de aproximativ 800 de euro), concurentii au preparat un fel de mancare in 60 de minute.
Luni, 03.12.2012, 22:40Dupa ce au gatit de post, la Manastirea Comana, in liniste, o noua provocare ii asteapta pe concurentii de la Top Chef. Telespectatorii vor avea parte de un show deosebit, luni seara, de la 20.30, la Antena 1.
Duminica, 02.12.2012, 16:52