Antena Căutare

Sezonul 2, ediția 16. Ruby și Robert au câștigat imunitatea și i-au lăsat mască pe toți! Morodan a făcut o criză după sosirea lui Valentin Butnaru

Asia Express, sezonul 2, ediția 16. Ruby și Robert au câștigat imunitatea, pentru a doua oară de la începutul competiției, și i-au lăsat mască pe toți ceilalți concurenți. Valentin Butnaru, prezentatorul Observatorului 12-14 de la Antena 1, a avut o apariție surpriză în India, iar Ana Morodan a făcut o criză de nervi după sosirea lui. 

Asia Express, sezonul 2, ediția 16. Ruby și Robert au câștigat imunitatea, pentru a doua oară de la începutul competiției, și i-au lăsat mască pe toți ceilalți concurenți. Valentin Butnaru, prezentatorul Observatorului 12-14 de la Antena 1, a avut o apariție surpriză în India, iar Ana Morodan a făcut o criză de nervi după sosirea lui.

Asia Express, sezonul 2, ediția 16. Valentin Butnaru, prezentatorul Observatorului 12-14 de la Antena 1, a ajuns în fața concurenților Asia Express, în ediția de duminică a celui mai dur reality-show. Îmbrăcat la patru ace, el a pus vedetele în mare dificultate.

Mai exact, Valentin Butnaru i-a luat la întrebări pe concurenți, într-un quiz în urma căruia concurenții au aflat „cât de bine se cunosc” unii pe alții. De asemenea, Valentin Butnaru le-a pus concurenților o întrebare despre Gina Pistol.

„A venit curat, perfect, în tot ce înseamnă India el vine ca un bibelou!”, a comentat Oase.

Sezonul 2, ediția 16. Ruby și Robert au câștigat imunitatea și i-au lăsat mască pe toți! Morodan a făcut o criză după sosirea lui Valentin Butnaru

Asia Express, sezonul 2, ediția 16. Cultura localnicilor le-a pus mari probleme vedetelor „Asia Express”. În prima misiune a ediției de duminică seară, concurenții au fost nevoiți să învețe să scrie și să citească în limba tamil, limbă oficială în sudul Indiei.

După această provocare, doar primele două echipe vor participa la joc.

De asemenea, Valentin Butnaru le-a pus concurenților o întrebare despre Gina Pistol.

Asia Express, sezonul 2, ediția 16. Valentin Butnaru i-a însoţit pe CRBL şi Oase în această etapă din Asia Express. Pentru prima dată, prezentatorul de la Observator a mers în remorca unui camion.

„E prima mea experienţă de genul acesta”, a spus Valentin Butnaru.

CRBL și-a numit noua „echipă” „două muște și un fluture”.

Asia Express, sezonul 2, ediția 16. Ana Morodan le-a oferit o lecţie de „graţie” unor fetiţe din India, dezvăluind că este sensibilizată atunci când vede copii fără posibilități.

„Mă sensibilizează foarte tare când văd copii fără posibilități”, a spus Ana Morodan.

Sezonul 2, ediția 16. Ruby și Robert au câștigat imunitatea și i-au lăsat mască pe toți! Morodan a făcut o criză după sosirea lui Valentin Butnaru

Asia Express, sezonul 2, ediția 16. CRBL și Oase au câştigat amuleta pusă în joc de Gina Pistol, în ediția de duminică a celui mai dur reality-show, „Asia Express”, după o probă inedită, care a generat tensiuni între coechipieri.

„Ne vom juca de-a vacanța pe terenul de crochet – un sport pe care îl practicau în special doamnele din înalta societate, copiii, dar și nobilii mai leneși, așa. Unul dintre voi, cu o coroană pe cap, va juca crochet. Celălalt, în schimb, va trebui să intre în palat și să caute o poză ce îi va fi descrisă de către colegul lui rămas aici. Prima poză o veți primi după ce reușiți să purtați mingea prin acele mini-portițe, până la acel băț care trebuie atins de minge. Prin intermediul stațiilor, voi trebuie să descrieți această poză partenerului vostru aflat în palat”, le-a spus Gina Pistol concurenților.

Asia Express, sezonul 2, ediția 16. CRBL şi Oase l-au „pasat” pe Valentin Butnaru echipei formate din Ana Morodan și Teleșpan, după ce, pe lângă amuletă, au câștigat acest drept.

„Nu mă așteptam la asta”, a spus Valentin Butnaru, dezamăgit de hotărârea lui CRBL și Oase.

Sezonul 2, ediția 16. Ruby și Robert au câștigat imunitatea și i-au lăsat mască pe toți! Morodan a făcut o criză după sosirea lui Valentin Butnaru

„L-am fi păstrat, dar, totuși, următoarea cursă e pentru imunitate”, a explicat CRBL.

Ana Morodan și-a ieșit din minți când a aflat că ea și Teleșpan vor fi însoțiți de Valentin Butnaru.

Asia Express, sezonul 2, ediția 16. „Talakadu maduagali”? Cum? Concurenții Asia Express au fost chinuiți de un… blestem, în ediția de duminică a celui mai dur reality-show. Ei au fost provocați să învețe să pronunțe textul blestemului, în limba tamil, cu ajutorul localnicilor, dar și să îl rețină.

Concurenții s-au chinuit în fel și chip să învețe blestemul în limba tamil. Unii dintre ei și-au inventat mici cântece ca să poată reține.

„Este foarte greu, nici nu poți măcar să pronunți. Eu abia țin minte numele unui oraș”, s-a plâns Cocuța.

Sezonul 2, ediția 16. Ruby și Robert au câștigat imunitatea și i-au lăsat mască pe toți! Morodan a făcut o criză după sosirea lui Valentin Butnaru

Asia Express, sezonul 2, ediția 16. Ruby şi iubitul ei, Robert, au câştigat din nou imunitatea și au surprins pe toată lumea, în ediția de duminică a celui mai dur reality-show, Asia Express. Nimeni nu se aştepta ca cei doi să iasă din nou pe primul loc.

Ruby s-a tăvălit pe jos după ce a aflat că ea și Robert au câștigat din nou imunitatea.

Asia Express, sezonul 2, ediția 16. Vali Butnaru i-a scos din minţi pe Ana Morodan şi Teleşpan, după ce concurenții au început să își caute cazare.

Morodan și Teleșpan s-au plâns că Vali Butnaru s-a întins la vorbă cu localnicii.

„Vali a fost extrem de încântat și excitat de această activitate. Noi am fost teribil de dezamăgiți că trebuie din nou să ne căutăm din nou cazare. El era nevorbit de ceva timp”, a spus Ana Morodan.

Vali Butnaru i-a scos din minţi pe Morodan şi Teleşpan: „Vedea-l-aş făcând echipă cu Nicolici în sezonul următor!"... Asia Express- Drumul Elefantului, lider detașat de piață pe toate categoriile de public: Ruby și Robert au câștigat imun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x