Antena Căutare

Asia Express, 1 noiembrie 2021. Echipele au învățat să facă acadele. Cum s-a descurcat Iulia Albu în bucătărie

Cursa pentru Imunitatea din această seară a început cu o probă "dulce". Concurenții și-au arătat calitățile culinare pe Drumul Împăraților, fiind provocați să pregătească 10 acadele.

iulia-albu-eliza-natanticu-in-bucatarie Galerie
Cursa pentru Imunitatea din această seară a început cu o probă "dulce". Concurenții și-au arătat calitățile gastornomice pe Drumul Împăraților, fiind provocați să pregătească 10 acadele. | Antena 1

Cele șase echipe rămase în competiție au plecat spre următoarea misiune de la primele ore ale dimineții. Irina Fodor a fost cea care a dat startul cursei prin stație, fapt care a pus și mai multă presiune pe concurenți.

Pentru a ajunge la noua probă, cuplurile de vedete au fost nevoite să facă autostopul. Competiția a fost una aprigă, mai ales pentru perechile care s-au întâlnit pe drum spre noua destinație.

Citește și: Mihai și Elwira Petre au o nouă amuletă. Echipele se reconfigurează în Asia Express - Drumul Împăraților diseară, la Antena 1

Concurenții au trecut printr-o mulțime de emoții când au zărit steagul Asia Express, însă noua misiunea i-a luat prin surprindere. Aceștia au plecat în căutarea unei femei care să îi învețe să facă 10 acadele.

Procesul nu a fost unul greu pentru Lidia Buble și Estera, care s-au descurcat de minune și au memorat rapid toți pași pe care i-au avut de parcurs.

Cum s-a decurcat Iulia Albu la proba acadelelor din Asia Express - Drumul Împăraților

Echipa formată din soții Natanticu și invitata specială a etapei, Iulia Albu, a întâmpinat câteva dificultăți pe parcursul probei. Presiunea și-a spus cuvântul în cuplul lor după ce au văzut că înaintea lor au ajuns alți concurenți.

Iulia Albu și-a luat în serios rolul de "cofetar" și a demonstrat că se pricepe în bucătărie, chiar dacă acadeaua nu i-a ieșit din prima, iar condițiile de muncă nu a fost tocmai unele pe "gustul" său.

Citește și: Asia Express, 31 octombrie 2021. Cum a reacționat Iulia Albu la prima cazare de pe Drumul Împăraților. În ce loc au ajuns echipele

"Curge pe jos! E masa în pantă", le-a spus invitata specială coechipierilor săi.

"Iulia a încercat să ia atitudine, dar nu a prea reușit", a adăugat Cosmin Natanticu.

Tensiunile nu au ezitat să apară, iar Iulia Albu s-a enervat și a "aruncat" cu câteva replici acide: "Ești praf, mamaie! Îmi pare rău!"

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Cei 8 luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Mihai și Elwira Petre au o nouă amuletă. Echipele se reconfigurează în Asia Express - Drumul Împăraților diseară, la Ant... Asia Express, 1 noiembrie 2021. Cosmin Natanticu, Eliza Natanticu și Iulia Albu s-au simțit rău. Ce s-a întâmplat la pro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x