Antena Căutare

Asia Express, 11 octombrie 2021. Ce echipe s-au calificat la jocul pentru amuletă. Mihai Petre, reacție neașteptată

În ediția cu numărul 15 de Asia Express, după cursa pentru Imunitate, concurenții au mai avut o cursă pentru jocul de amuletă.

mihai-elwira-petre-irina-fodor Galerie
Mihai Petre a avut o reacție neașteptată când s-a calificat la Jocul de amuletă, în ediția 15 de Asia Express | Antena 1

Primele 3 echipe care au ajuns în fața Irinei Fodor vor lupta pentru amuletă. Nu le-a fost deloc ușor concurenților să ajungă la Irina Fodor. Misiunea a fost să urce pe numeroase scări ținând pahare cu vin și având grijă să nu le verse.

Primele 3 echipe care au ajuns în fața Irinei Fodor și s-au semnat în caietul său au parte de jocul pentru amuletă.

În ediția 15 de Asia Express a avut loc cursa pentru Imunitate, pe care au câștigat-o Zarug și Lorelei. Ulteriorn, ceilalți concurenți au mai pornit într-o cursă care le-a decis calificarea sau nu la jocul de amuletă.

Cine sunt cele 3 echipe care s-au calificat la cursa pentru amuletă, în ediția 15 de Asia Express

Astfel, primii care au ajuns în fața Irinei Fodor eu fost Mihai și Elwira Petre. Cum au ajuns, cei doi soți au simțit nevoia să bea vinul din pahare, pentru a se răcori.

Ulterior cei trei au vorbit despre copiii lor, pe care i-au lăsat acasă.

„Tot ce pot să vă spun este că ceea ce ați reușit cu siguranță a fost să mă impresionați”, le-a spus Irina Fodor.

„Să știi că și tu m-ai impresionat pe mine când ai început să vorbești de copii pentru că toți trei suntem în aceeași situație, suntem praf și avem nevoie de sprijin”, a spus Mihai Petre.

Cei trei s-au îmbrățișat, iar Irina Fodor le-a spus că s-au calificat la jocul de amuletă.

A doua echipă care a ajuns la Irina Fodor a fost cea formată din Cosmin și Eliza Natanticu.

A treia și ultima echipă care s-a calificat la jocul de amuletă a fost cea formată din Patrizia și Francesco Paglieri.

Citește și: Asia Express, 11 octombrie 2021. Eliza Natanticu a dansat de fericire. Ce ajutor a primit în cursa pentru Imunitate: „Zâna bună”

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express – Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranumit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Citește și: Asia Express, 26 septembrie 2021. Irina Fodor a anunțat cine a câștigat amuleta și ce „cadou” a pregătit. Reacțiile concurenților

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Echipele luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. . "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și AntenaPLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil ", integral și exclusiv pe AntenaPLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 11 octombrie 2021. Cine a câștigat Imunitatea în ediția 15 de pe Drumul Împăraților... Asia Express, 12 octombrie 2021. Ce au pățit Zarug și Lorelei, în timp ce se bucurau de imunitate: „Eram cu răsuflarea t...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x