Antena Căutare

Asia Express, 12 octombrie 2021. Ce au pățit Zarug și Lorelei, în timp ce se bucurau de imunitate: „Eram cu răsuflarea tăiată”

În ediția 16 de Asia Express Zarug și Lorelei s-au bucurat de o călătorie cu balonul cu aer cald, în Cappadocia.

colaj-zarug-lorelei-baloane Galerie
Zarug și Lorelei au câștigat prima Imunitate în etapa 4 Asia Express | Antena 1

Zarug și Lorelei au câștigat prima Imunitate a etapei a patra de Asia Express și pe lângă odihnă la hotel și o cină îmbelșugată au avut parte și de o călătorie memorabilă cu balonul cu aer cald.

Cei doi s-au trezit la 2:00 dimineața pentru a se urca în autocarul care urma să-i ducă la locul în care se aflau baloanele cu aer cald.

„Am dormit până la orele 2 pentru că la această imunitate superbă am câștigat o plimbare cu balonul în Cappadocia”, a explicat Zarug.

Totuși, concurenții nu au fost prea entuziasmați la început, pentru că afară ploua torențial și le-a fost teamă că s-au trezit degeaba.

Zarug și Lorelei, experiență de neuitat la Asia Express: „Eram cu răsuflarea tăiată”

Din fericire, când au ajuns la destinație, cerul s-a luminat și au putut să beneficieze de experiența unică.

„Pa și pusi, pupici la neamuri!”, au spus cei doi când balonul s-a desprins de la sol.

Zarug a mărturisit că a fost o experiență de neuitat:

„Ce peisaj frumos! Mi-am adus aminte de toate ilustratele astea și atunci am realizat că suntem într-unul din locurile din cartea postală. Eu în Asia Express trăiesc experiențe la care nu m-aș fi gândi vreodată să le fac. Eram cu răsuflarea tăiată”, a povestit Zarug despre experiența trăită.

Citește și: Ce meserie a avut Zarug îniante de a deveni celebru. Profesia de bază a concurentului carismatic de la Asia Express

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express – Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranumit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Citește și: Asia Express, 26 septembrie 2021. Irina Fodor a anunțat cine a câștigat amuleta și ce „cadou” a pregătit. Reacțiile concurenților

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Echipele luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Citește și: Asia Express, 11 octombrie 2021. Eliza Natanticu a dansat de fericire. Ce ajutor a primit în cursa pentru Imunitate: „Zâna bună”

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. . "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și AntenaPLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil ", integral și exclusiv pe AntenaPLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 11 octombrie 2021. Ce echipe s-au calificat la jocul pentru amuletă. Mihai Petre, reacție neașteptată... Asia Express, 12 octombrie 2021. Cine a câștigat Jocul de Amuletă în ediția 16 de pe Drumul Împăraților...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Asia mai târziu cu Emi și Cuza - 2 decembrie 2021, Episodul 41 Asia mai târziu cu Emi și Cuza - 2 decembrie 2021, Episodul 41 Joi, 02.12.2021, 12:00
Ai un 2024 fabulos în AntenaPLAY
Video recomandate
iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Dan Badea, povestiri de la ultimul concert cu trupa Hi-Q: Și-a făcut efectul sturionul, m-am dus sub scenă!
iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Dan Badea, povestiri de la ultimul concert cu trupa Hi-Q: Și-a făcut efectul sturionul, m-am dus sub scenă! Duminica, 25.02.2024, 21:23
Cine este Ioana State de la Asia Express sezonul 7. Cu ce se ocupă coechipiera lui Mane Voicu de pe Drumul Zeilor

Cine este Ioana State de la Asia Express sezonul 7. Cu ce se ocupă coechipiera lui Mane Voicu de pe Drumul Zeilor

Ioana State și Mane Voicu participă la Asia Express sezonul 7. Iată cine este comedianta care pornește pe Drumul Zeilor.

Luni, 26.02.2024, 14:23
Cine este Carmen Negoiță de la Asia Express, sezonul 7. Participă alături de sora ei, Andreea, pe Drumul Zeilor

Cine este Carmen Negoiță de la Asia Express, sezonul 7. Participă alături de sora ei, Andreea, pe Drumul Zeilor

Carmen Negoiță și Andreea, sora ei, participă împreună la Asia Express sezonul 7. Iată cine este influencerița de pe Drumul Zeilor, cu ce se ocupă și ce relație are cu sora ei.

Luni, 26.02.2024, 13:22
Cine este Andreea Samson de la Asia Express, sezonul 7. Participă alături de Anca Țurcașiu pe Drumul Zeilor

Cine este Andreea Samson de la Asia Express, sezonul 7. Participă alături de Anca Țurcașiu pe Drumul Zeilor

Andreea Samson este una dintre concurente din sezonul 7 Asia Express. Aceasta face echipă cu Anca Țurcașiu. Cele două se luptă pentru trofeu cu încă 8 echipe.

Luni, 26.02.2024, 13:18
Cine e Selina de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Care e numele din buletin și cu ce se ocupă iubita lui Victor Slav

Cine e Selina de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Care e numele din buletin și cu ce se ocupă iubita lui Victor Slav

Victor Slav și Selina, iubita lui, participă împreună la Asia Express sezonul 7. Iată cine este concurenta de pe Drumul Zeilor, cu ce se ocupă și cum l-a cunoscut pe fostul prezentator.

Luni, 26.02.2024, 12:21
Ultimele știri
x