Antena Căutare

Asia Express, 12 octombrie 2021. Cine a câștigat Jocul de Amuletă în ediția 16 de pe Drumul Împăraților

La începutul ediției 16 de Asia Express trei echipe au luptat din greu pentru mult dorita amuletă.

balon-aer-cald-amuleta-elwira-mihai-petre-eliza-cosmin-natanticu- patrizia-francesco-paglieri Galerie
Trei echipe au luptat din greu la Jocul de Amuletă, în ediția 16 Asia Express | Antena 1

Cele trei echipe care s-au calificat pentru al doilea joc de amuletă din etapa 4 a show-ului Asia Express sunt cele formate din Patrizia și Francesco Paglieri, Eliza și Cosmin Natanticu și Elwira și Mihai Petre.

Înainte de jocul de amuletă cele trei echipe au avut parte de cazare și masă asigurate și au luat cina în ziua precedentă împreună.

Ce echipă a câștigat al doilea joc de amuletă din etapa 4 a show-ului Asia Express

După ce au scăpat de stresul căutării de cazare a sosit și momentul adevărului, cel al jocului de amuletă.

Cele 3 echipe au avut parte de un joc de amuletă extrem de solicitant, într-un decor de basm, în Cappadocia. Toți cei 6 au depus un efort considerabil, însă numai o echipă a ieșit victorioasă.

Jocul de amuletă a ținut de industria baloanelor cu aer cald, iar echipa câștigătoare a zburat cu balonul. Coechipierii au lucrat legați unul de celălalt.

Elwira și Mihai Petre au obținut încă o amuletă. Ei au câștigat și prima amuletă a etapei a patra a show-ului Asia Express.

Citește și: Asia Express, 10 octombrie 2021. Mihai Petre s-a enervat foarte tare la proba de pictat pe apă. Ce reacție a avut

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express – Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranumit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Citește și: Asia Express, 26 septembrie 2021. Irina Fodor a anunțat cine a câștigat amuleta și ce „cadou” a pregătit. Reacțiile concurenților

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Echipele luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Citește și: Asia Express, 11 octombrie 2021. Eliza Natanticu a dansat de fericire. Ce ajutor a primit în cursa pentru Imunitate: „Zâna bună”

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. . "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și AntenaPLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil ", integral și exclusiv pe AntenaPLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 12 octombrie 2021. Ce au pățit Zarug și Lorelei, în timp ce se bucurau de imunitate: „Eram cu răsuflarea t... Asia Express, 12 octombrie 2021. Concurenții și-au adunat lacrimile într-un vas: „Știu la cine trebuie să mă gândesc să ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Asia mai târziu cu Emi și Cuza - 2 decembrie 2021, Episodul 41 Asia mai târziu cu Emi și Cuza - 2 decembrie 2021, Episodul 41 Joi, 02.12.2021, 12:00
Ai un 2024 fabulos în AntenaPLAY
Video recomandate
Power Couple România, 26 februarie 2024. Cum a intervenit Dani Oțil atunci când Anamaria Ionescu i-a spus că i se face rău
Power Couple România, 26 februarie 2024. Cum a intervenit Dani Oțil atunci când Anamaria Ionescu i-a spus că i se face rău Luni, 26.02.2024, 21:50
Ce echipă susțin Alexia și Aris Eram în noul sezon Asia Express. Puțini știau ce îi leagă de acest cuplu

Ce echipă susțin Alexia și Aris Eram în noul sezon Asia Express. Puțini știau ce îi leagă de acest cuplu

Alexia și Aris Eram, concurenți în America Express - Drumul Soarelui, au vorbit despre aventura lor de neuitat și au dezvăluit ce echipă susțin în Asia Express, sezonul 7.

Marti, 27.02.2024, 17:43
Radu Ștefan Bănică, mesaj pentru o echipă de la Asia Express sezonul 7. Pe cine susține fiul lui Ștefan Bănică

Radu Ștefan Bănică, mesaj pentru o echipă de la Asia Express sezonul 7. Pe cine susține fiul lui Ștefan Bănică

Radu Ștefan Bănică și-a luat urmăritorii prin surprindere, după ce a distribuit o fotografie cu echipa pe care o susține pe Drumul Zeilor. Iată cine sunt vedetele pe care fiul lui Ștefan Bănică vrea să le vadă câștigătoarele sezonului 7!

Marti, 27.02.2024, 13:17
Ce mesaj a transmis Betty Vișănescu, la scurt timp după ce s-a aflat că pleacă în Asia Express sezonul 7, alături de soțul ei

Ce mesaj a transmis Betty Vișănescu, la scurt timp după ce s-a aflat că pleacă în Asia Express sezonul 7, alături de soțul ei

Betty Vișănescu, fiica lui Florin Salam, a avut o primă reacție, la scurt timp după ce s-a aflat că ea și soțul ei, Cătălin Vișănescu, formează una dintre cele nouă echipe de la Asia Express sezonul 7. Iată ce mesaj a transmis cântăreața în mediul online! Fanii au reacționat imediat.

Marti, 27.02.2024, 12:28
Irina Fodor, mesaj surprinzător la scurt timp după ce s-au aflat concurenții de la Asia Express sezonul 7. Ce a dezvăluit

Irina Fodor, mesaj surprinzător la scurt timp după ce s-au aflat concurenții de la Asia Express sezonul 7. Ce a dezvăluit

Irina Fodor și-a luat prin surprindere urmăritorii de pe contul personal de Instagram atunci când a făcut o dezvăluire neașteptată, chiar la scurt timp după ce s-au anunțat concurenții de la Asia Express sezonul 7. Iată ce a transmis!

Marti, 27.02.2024, 11:02
Ultimele știri
x