Antena Căutare

Asia Express, 12 octombrie 2021. Francesco Paglieri nu și-a mai putut stăpâni nervii și a „explodat”

Concurneții au parte de momente tensionate în timpul cursei pentru Imunitate. Francesco Paglieri a fost protagonistul unui astfel de moment, în ediția 16 de Asia Express.

patrizia-francesco-asia Galerie
Patrizia și Francesco au avut parte de momente tensionate în Asia Express | Antena 1

Francesco Paglieri s-a supărat pe un șofer care i-a luat la autostop pe el și pe mama lui, pentru că nu știa să-i ducă la destinația corectă și nici nu folosea GPS-ul.

Tânărul a încercat să-l convingă pe șofer să se ajute de tehnologie pentru a găsi destinația, iar faptul că nu a reușit l-a scos din minți pe fiul italiencei.

Concurenții muncesc din greu pentru a ajunge la imunitate, iar tânărul a cedat nervos din cauza faptului că se simțea încetinit.

„E atât de greu să pui în căutare pe GPS? De ce nu pune pe GPS? De ce? Vreau să cobor. Nu mai pot”, a spus Francesco vizibil nervos.

„Francesco nu mai putea. Fierbea”, a spus mama lui ulterior.

Citește și: Asia Express, 27 septembrie 2021. Fracesco Paglieri are fobie de păsări. Cum a reacționat în timpul unei probe

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express – Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranumit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Citește și: Asia Express, 26 septembrie 2021. Irina Fodor a anunțat cine a câștigat amuleta și ce „cadou” a pregătit. Reacțiile concurenților

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Echipele luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Citește și: Asia Express, 11 octombrie 2021. Eliza Natanticu a dansat de fericire. Ce ajutor a primit în cursa pentru Imunitate: „Zâna bună”

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. . "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și AntenaPLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil ", integral și exclusiv pe AntenaPLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 12 octombrie 2021. Concurenții și-au adunat lacrimile într-un vas: „Știu la cine trebuie să mă gândesc să ... Asia Express, 12 octombrie 2021. Concurenții au fost puși să modeleze „forme ciudate”: „Să trecem la olărit”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x