Antena Căutare

Asia Express, 17 octombrie 2021. Echipele au fost puse să curețe capete de oaie. Cum au reacționat concurenții

Prima probă le-a dat bătăi de cap concurenților, însă cea de-a doua misiune s-a dovedit a fi o adevărată surpriză pentru toată lumea. Cele șapte echipe au fost nevoite să curețe capete de oi, iar reacțiile nu au ezitat să apară.

cuza-emi-curăță-capete-de-oi Galerie
Prima probă le-a dat bătăi de cap concurenților, însă cea de-a doua misiune s-a dovedit a fi o adevărată surpriză pentru toată lumea. Cele șapte echipe au fost nevoite să curețe capete de oi, iar reacțiile nu au ezitat să apară. | Antena 1

Deși au rămas în competiție doar șapte echipe din cele nouă, cursa pe Drumul Împăraților continuă cu probe din ce în ce mai dificile. După ce au desenat tricouri cu ștampile și au avut parte de reacții nervoase, concurenții au rămas surprinși când au văzut în ce constă cea de-a doua misiune din etapa 5 de la Asia Express.

Cuplurile sunt nevoite să spele capetele a 4 oi pe care trebuie să le ia cu ei și să le livreze într-un restaurant local. De asemenea, concurenții pot să caute și pietre prețioase care se află în bazinul cu alte 15 capete de oi.

Cum au reacționat concurenții când au aflat că trebuie să curețe capete de oi

Ediția 18 a sezonului 4 din Asia Express a venit cu o mulțime de surprize pentru cele șapte echipe rămase în competiție. Misiunile sunt mult mai dificile, iar lupta pentru a ajunge în Georgia este una extrem de aprigă.

De data aceasta, concurenții au fost copleșiți cu o misiune care le-a "întors stomacul" pe dos. Aceștia au fost puși să spele și să curețe capete de oi, iar reacțiile neașteptate nu au întârziat să apară.

Mihai Petre și Elwira nu au stat prea mult pe gânduri și au început să caute și pietrele prețioase care le pot aduce a treia Imunitate din această seară. Cei doi au căutat foarte mine în capetele de oi.

Citește și: Asia Express, 10 octombrie 2021. Mihai Petre s-a enervat foarte tare la proba de pictat pe apă. Ce reacție a avut

"Mie mi-a fost rău pentru că nu e tocmai plăcut să faci asta, chiar e nașpa. Eu am încercat să nu mă uit", a spus Elwira Petre.

"Cred că o să visez asta la noapte. Ochii și cu căpățânile alea. Sigur o să fiu urmărit de ochii aia toata ziua azi", a mai completat-o Mihai Petre.

Adriana și Maria Speranța Trandafir s-au decurcat foarte bine la probă și au curățat capetele de oi și cu gura.

"Eu nu am mai curățat un cap de miel și nu vreau să mai repet experiența.", a spus Maria Speranța Trandafir.

"Eu nu suport să pun mâna pe carne crudă de când mă știu. Aici am zis că nu am cum", a mărturisit Emi, vizibil speriat de probă.

"Cu limba aia care se bălăngănea, era sinistru. Ca într-un coșmar, căpățâni peste tot", a mai zis Lidia Buble.

Despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Citește și: Asia Express, 22 septembrie 2021. Reacția lui Emi când l-a văzut pe Cuza ajungând cu antidotul pentru lipitori

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Cei 8 luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 17 octombrie 2021. Cosmin Natanticu, reacție nervoasă pe Drumul Împăraților. Ce l-a enervat pe concurent... Asia Express, 17 octombrie 2021. Concurenții au fost puși să mănânce un cap de oaie. Ce reacții au avut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x