Antena Căutare

Asia Express, 13 octombrie 2021. Adriana Trandafir, reacție neașteptată la adresa lui Zarug. Ce i-a zis

La finalul ediției 17 din sezonul 4 Asia Express a avut loc un nou schimb de replici dure între Adriana Trandafir și Zarug, la scurt timp după ce s-a aflat

adriana trandafir alaturi de fiica sa, maria speranța Galerie
Adriana Trandafir a avut o reacție neașteptată la adresa lui Zarug, la Asia Express | Antena 1

În ediția 17 din sezonul 4 Asia Express, Adriana Trandafir a avut o reacție neașteptată atunci când a aflat că a ajuns pe primul loc în cursa pentru ultima șansă.

Ce reacție a avut Adriana Trandafir la adresa lui Zarug, în ediția 17 din sezonul 4 Asia Express

Când și-au revăzut colegii, celelalte echipe au înțeles faptul că această cursă pentru ultima șansă a fost una extrem de dificilă, în ediția 17 din sezonul 4 al emisiunii „Asia Express”.

„Cursa de azi a fost grea fizic și psihic”, a fost de părere Shift.

„Adriana, a avut dreptate Zarug când a zis că nu trebuie să îți lipsească această experiență? Și că e și distractiv?”, a fost întrebarea adresată de Irina Fodor.

Citește și: Asia Express, 13 octombrie 2021. Adriana Trandafir a căzut „cu mielul în cârcă”: „Am crezut că s-a terminat pentru noi”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Ceea ce am trăit alături de mama mea nu pot să vă explic, am trecut prin greu, am trecut prin bine, am râs, am plâns…Una peste alta a fost o experiență minunată și vă mulțumim că ne-ați votat”, a zis Maria Speranța.

Surorile Buble au considerat că, din discursul celor două, doar prima parte a fost sinceră: cea în care se vorbea despre dificultatea cursei. Așadar, în opinia lor, mulțumirile nu au fost sincere.

Apoi, ceva complet neașteptat s-a întâmplat. Când Irina Fodor a anunțat că au ajuns pe primul loc la ea și că au scăpat de eliminare, cele două au început să țipe de fericire.

„Și nu de milă! Nu de milă!”, a strigat concurenta, cu aluzie la vorbele lui Zarug, care a susținut în această ediție faptul că Adriana Trandafir a folosit de multe ori pretexte emoționante ca să scape de cursa pentru ultima șansă.

„Ce repede a trecut recunoștința”, a fost replica lui Zarug.

„Cu siguranță nu e o victimă, dacă a ajuns pe primul loc”, a fost de părere Francesco, înțelegând că Adriana Trandafir și Maria Speranța sunt o echipă puternică.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express – Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Cei 18 luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 13 octombrie 2021. Concurenții au recreat „Cina cea de Taină” cu oameni de mai multe naționalități, inclus... Asia Express, 13 octombrie 2021. Cine a fost eliminat. Echipa formată din Connect-R și Shift a părăsit competiția...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x