Antena Căutare

Asia Express, 6 octombrie 2021. Jocul Croitoresei a dat bătăi de cap concurenților. Ce au avut de făcut

Cele trei echipe care luptă în Cursa pentru Ultima Șansă au avut parte de probe de-a dreptul memorabile, însă cursa continuă. Acestea trebuie să facă rost de o rochie pentru Miss Trandafir, doar dacă au trecut cele două probe de până acum.

patrizia-paglieri-francesco-shift-connect-r-croitoreasă Galerie
Cele trei echipe care luptă în Cursa pentru Ultima Șansă au avut parte de probe de-a dreptul memorabile, însă cursa continuă. Acestea trebuie să facă rost de o rochie pentru Miss Trandafir, dacă au trecut cele două probe de până acum. | Antena 1

Zarug & Lorelei, Shift & Connect-R, Patrizia Paglieri și Francesco sunt cele trei echipe care se luptă în ediția 13 pentru a rămâne pe Drumul Împăraților. Aceștia au avut de îndurat foarte multe în primele două probe, epilarea cu ceară și spinii trandafirilor.

Cele trei echipe sunt în căutarea lui Miss Trandafir, însă nu o pot cunoaște până nu fac rost cadourile necesare pentru ea. După ce au făcut un buchet de trandafiri superb și două coronițe din flori, concurenții au pornit spre următoarea misiune, să îi caute o rochie.

Citește și: Asia Express, 6 octombrie 2021. Ce echipe au intrat la Cursa pentru Ultima Șansă, în ediția 13 a competiției

Cuplurile au reușit în cele din urmă să culeagă mii de trandafiri și să facă un accesoriu spectaculos din ei, însă acum merg în căutarea unei crioitorese care îi va ajuta să facă rost de o ținută pentru Miss Trandafir. Echipele nu pot lua rochia până nu vor juca un joc cu croitoreasa.

Cum s-au descurcat cele trei echipe la Jocul Croitoresei din Cursa de Ultima Șansă

Înainte de a lua rochia de care au nevoie, cele trei echipe au fost nevoite să joace un joc cu croitoreasa. Jocul se aseamănă foarte tare cu X și O, însă noile reguli le-au dat mari bătăi de cap concurenților.

"Diferența dintre X și O era că nu puteam pune pionul oriunde voiam. Puteai să mergi doar cu o piesă, nu puteai să muți piesa dintr-un colț în altul", a spus Francesco.

Zarug a plecat cu voie bună de la primele ore ale dimineții și a fost încântat de fiecare probă din Cursa pentru Ultima Șansă. Totodată, concurentul s-a bucurat foarte mult și de jocul cu croitoreasa, fiind unul pe placul lui.

"Mie îmi place mult să mă joc, îmi place să oftic la joc. Dacă era în română, cred că se lăsa și cu niște replici. Eu îi spuneam câteva cuvinte ca să o destabilizez, dar degeaba că nu vorbea română.", a spus Zarug, vizibil entuziasmat.

Citește și: Asia Express, 5 octombrie 2021. Cuza l-a tuns pe Emi la chelie. Cum arată concurentul fără păr

Patrizia Paglieri și Francesco au înțeles imediat jocul și au apelat la câteva strategii, cu ajutorul cărora au reușit să câștige și să facă rost de rochie. Pentru că ținuta nu era încă gata, concurenții au fost nevoiți să coasă 41 de flori pe ea. Proba le-a dat mari bătăi de cap concurenților și i-a scos din minți.

"Greu, greu, greu. 41 de trandafiri, eu am crezut că leșin", a spus Francesco, completat de mama lui.

"Sunt cel mai prost croitor, trebuie să recunosc!", a zis Shift în timpul probei.

Despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4.

Asia Express, 6 octombrie 2021. Trei echipe au cules mii de trandafiri la Cursa de Ultima Șansă. Ce au făcut cu ei... Asia Express, 6 octombrie 2021. Concurenții au găsit-o pe Miss Trandafir și au îmbrăcat-o. Prin ce probă au trecut înain...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x