Antena Căutare

Asia Express, 19 octombrie 2021. Ce echipă a câștigat cea de-a doua Imunitate din etapa 5 a competiției

În ediția 19 a sezonului 4 din Asia Express, Mihai și Elwira Petre au obținut prima Imunitate a etapei 5 și și-au asigurat pașaportul de trecere către țara, Georgia. În ediția 20 a reality show-ului o a doua echipă a reușit să câștige Imunitatea și să obțină un loc în următoarea etapă de pe Drumul Împăraților.

irina-fodor-pantaloni-camașă-crem-asia-express Galerie
În ediția 20 a reality show-ului o a doua echipă a reușit să câștige Imunitatea și să obțină un loc în următoarea etapă de pe Drumul Împăraților. | Antena 1

Ediția 20 a sezonului 4 din Asia Express a venit cu o mulțime de surprize pentru cele șase echipe rămase în competiție, cea de-a șaptea echipă bucurându-se din plin de Imunitatea câștigată luni seară, 18 octombrie 2021. Concurenții au luptat din greu pentru a se califica la Jocul de Amuletă și a obține cea de-a doua Imunitate a etapei 5 de pe Drumul Împăraților.

Ziua a început cu o luptă aprigă între surorile Buble și soții Natanticu. Cele două echipe s-au întrecut în probe dificile pentru amuleta din seara aceasta, victoriși fiind Cosmin și Eliza Natanticu.

Citește și: Noi vedete vor obține pașaportul de trecere spre Georgia, la Asia Express - Drumul Împăraților. Show-ul, lider de audienţă

Irina Fodor a fost cea care a anunțat pe toată lumea despre câștigătorii Jocului de Amuletă și a dat startul următoarei curse. De data aceasta, șase cupluri de vedete au plecat spre unul dintre cele mai râvnite premii de la Asia Express, Imunitatea.

Cine a câștigat cea de-a doua Imunitate a etapei 5 din Asia Express - Drumul Împăraților

Cursa de pe Drumul Împăraților se apropie de jumătate și concurenții trăiesc în continuare cele mai unice, dar și neașteptate experiențe din viața lor. Cu o seară în urmă, echipele au fost nevoite să își caute un loc de cazare și mâncare, iar ziua următoare i-a așteptat cu o mulțime de surprize.

Spiritul competițional și dorința de a se afla printre cele șase cupluri care ajung în Georgia și-au spus cuvântului în ediția 20 a sezonului 4 din Asia Express. Concurenții au dat tot ce au putut pe traseu și au început să ajungă, rând pe rând, la Irina Fodor.

"Avem doctor? Nu avem doctor, am înțeles, mai stau.", a fost prima replica a lui Cuza, în timp ce aștepta verdictul de la Irina Fodor.

Cuza și Emi au fost norocoșii câștigători ai Imunității din această seară. Cei doi s-au bucurat din plin când au aflat vestea de la Irina Fodor, mai mult decât atât, Cuza i-a și sărutat mâna prezentatoarei TV de fericire. Concurenții nu s-au putut abține și s-au îmbrățișat încă din prima clipă, fiind cea de-a doua echipă pe care telespectatorii o vor vedea sigur în Georgia alături de Mihai Petre și Elwira.

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Elwira și Mihai Petre. Concurenții de la Asia Express se cunosc de când erau foarte tineri

Pe lângă probele pe care le-au avut de îndeplinit, echipele au fost nevoite să îi ofere Irinei Fodor pietrele prețioase pe care le-au strâns pe parcursul celor trei zile.

Despre sezonul 4 din Asia Express - Drumul Împăraților

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Cei 8 luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 19 octombrie 2021. Cosmin Natanticu l-a enervat pe Zarug. Ce s-a întâmplat între cei doi concurenți... Patrizia Paglieri are un iubit mai tânăr decât ea. Cine e bărbatul cu care concurenta Asia Express are o relație de patr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x