Antena Căutare

Ce diferență de vârstă este între Elwira și Mihai Petre. Concurenții de la Asia Express se cunosc de când erau foarte tineri

Elwira și Mihai Petre formează un cuplu de invidiat și o echipă foarte puternică la Asia Express. Cei doi se cunosc de când erau foarte tineri, au dansat împreună la mari competiții, iar între ei este o diferență mică de vârstă.

colaj-elwira-mihai-petre-asia-express Galerie
Elwira și Mihai Petre formează o echipă de temut la Asia Express | Antena 1

Mihai Petre este născut pe 28 martie 1979, iar Elwira Petre pe 30 decembrie 1981. Între cei doi este o diferență de vârstă de 2 ani și 9 luni. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul dansului și formează un cuplu de pe vremea când blonda polonează avea numai 18 ani. „Eu prin dans l-am cunoscut pe soțul meu și de când am împlinit 18 ani suntem împreună”, a declarat Elwira Petre, în calitate de invitată la show-ul Chefi la cuțite.

Cum s-au cunoscut Elwira și Mihai Petre

Elwira a povestit că l-a cunoscut pe cel care i-a devenit soț în Moldova, la o probă de dans.

„Eu m-am născut în Polonia, într-un oraș micuț de la Marea Baltică. De dans m-am apucat când aveam zece ani. Pur și simplu îmi plăcea și asta am vrut să fac, nu avea importanță ce loc luam la concurs, ci era important să fiu acolo. Eu cu Mihai ne-am cunoscut în Moldova, unde am dat o probă la dans. La două zile el m-a sunat și mi-a spus că el vrea să vină în Polonia. După o săptămână era deja la mine acasă.

Citește și: Asia Express, 10 octombrie 2021. Mihai Petre s-a enervat foarte tare la proba de pictat pe apă. Ce reacție a avut

Am stat împreună un an în Gdansk, după care ne-am mutat în București. Recunosc că ne-a fost foarte greu, pentru că amândoi eram super perfecționiști și cumva de acolo se aprindeau mici certuri și conflicte pentru că Mihai nu e un om chiar foarte simplu. Cere foarte mult de la el și cumva, făcând echipă cu el și în dans, trebuia să te ridici. Chiar au fost multe momente în care ne-a fost foarte greu, pentru că dansul nu este un sport foarte ieftin”, a declarat Elwira Petre, la Chefi la cuțite.

Citește și: Asia Express, 3 octombrie 2021. Mihai Petre a țipat la Elwira. Echipele au rămas surprinse de reacția neașteptată a concurentului

Elwira și Mihai Petre formează o echipă de temut la Asia Express

În prezent, dansatorul de 42 de ani și dansatoarea de aproape 40 de ani formează una dintre cele mai de temut echipe de la Asia Express. Încă d ela începutul competiției, Mihai Petre s-a remarcat prin dorința sa de câștig și spiritul de competiție. În etapa 4 de Asia Express Mihai și Elwira Petre au câștigat ambele jocuri de amuletă și a foua Imunitate a show-ului, iar ceilalți concurenți au glumit că nu este de mirare atunci când Mihai Petre câștigă ceva în competiție.

Mihai și Elwira Petre sunt părinții a două fiice superbe, iar în timpul competiției cei doi au avut momente emoționante când au lăcrimat, gândidu-se la ele.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express – Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranumit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Citește și: Asia Express, 26 septembrie 2021. Irina Fodor a anunțat cine a câștigat amuleta și ce „cadou” a pregătit. Reacțiile concurenților

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Echipele luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Citește și: Asia Express, 11 octombrie 2021. Eliza Natanticu a dansat de fericire. Ce ajutor a primit în cursa pentru Imunitate: „Zâna bună”

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. . "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și AntenaPLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil ", integral și exclusiv pe AntenaPLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Zarug, motivul pentru care spune „fă”. Concurentul a explicat totul pe rețelele de socializare... Asia Express, 19 octombrie 2021. Cazarea, o adevărată surpriză pentru concurenții rămași în competiție. Ce i-a așteptat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x