Antena Căutare

Asia Express, 20 octombrie 2021. Cine a fost eliminat. Echipa formată din Zarug și Lorelei a părăsit competiția

O echipă a părăsit competiția în ediția 21 a sezonului 4 din Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1. Concurenții s-au întrecut pentru a continua competiția în Georgia, însă un alt cuplu de vedete a fost eliminat din cursă.

zarug-lorelei-pe-terenul-de-fotbal Galerie
O echipă a părăsit competiția în ediția 21 a sezonului 4 din Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1. | Antena 1

Patrizia Paglieri & Francesco, Lidia Buble & Estera, Zarug & Lorelei sunt cele trei echipe care au scos toate "armele" la înaintare în Cursa pentru Ultima Șansă din ediția 20 a sezonului 4 Asia Express - Drumul Împăraților.

Adrenalina și presiunea nu au lipsit din peisaj, mai ales că participanții au știut ce culoare va avea Nestematul Puterii. Irina Fodor a fost cea care i-a anunțat încă de la începutul etapei 5 că o echipă va fi eliminată și că regulile s-au schimbat.

Cele trei echipe au trecut prin probe neașteptate, care s-au bazat pe rapiditate, forță, dexteritate și logică. Concurenții au avut ocazia să se "plimbe" cu roaba, au făcut din nou autostopul și au învățat să danseze ca niște profesioniști.

Nestemata Puterii a fost roșie. Zarug și Lorelei au fost eliminați la finalul etapei 5 din Asia Express - Drumul Împăraților

Cuplurile de vedete intrate în Cursa pentru Ultima Șansă au dat tot ce au putut pe traseu, însă o echipă nu își va mai continua călătoria pe Drumul Împăraților. Patrizia Paglieri & Francesco și Lidia Buble & Estera au reușit să ajungă în timp util la Irina Fodor, fapt care le-a oferit pașapoartele pentru Georgia.

În ediția 21 a sezonului 4 din Asia Express, Zarug și Lorelei au părăsit competiția. Se pare că cei doi au întâmpinat unele dificultăți în timpul probelor și nu au ajuns nici măcar până la destinația impusă de prezentatoarea TV.

"Zarug a rămas în vacanță?", a întrebat Cosmin Natanticu când a observat că echipa formată din Zarug și Lorelei nu a ajuns la timp.

"Toată lumea știe că am aici o piatră roșie, v-am arătat-o de mai multe ori. Toată lumea știe că suntem pentru ultima oară în Turcia, că mâine plecăm în Georgia. Așa că, o să plecăm în această formație, pentru că numai ei s-au întors din cursă. Zarug și Lorelei nu cred că vor mai veni, nu se grăbesc să ajungă aici, nu cred că le place acest show, refuză să facă probele. Au refuzat să facă multe probe pe drum. Nu mai vor să se joace cu noi și noi am hotărât că nu vrem să ne mai jucăm cu ei pentru că oricum nu se grăbesc să ajungă la noi. Nu cred că trebuie să vă țin pe voi pentru ei", le-a spus Irina Fodor concurenților.

"Eu eram șocată, nu îmi venea să cred. Ce s-a întâmplat cu ăștia doi?", a spus Lidia Buble, vizibil surprinsă.

"Zarug și Lorelei au rămas într-o pantă. Și-au cam băgat picioarele în ele de probe, și-au cam băgat picioarele în el de concurs.", a fost replica lui Cuza.

"Mi se pare lipsă de respect pentru ceilalți concurenți. Au plecat Connect-R și Shift care își doreau să rămână.", a zis Cosmin Natanticu.

"Am rămas cu un gust amar dublu", a mai dezvăluit și Mihai Petre

Citește și: Asia Express, 19 octombrie 2021. Cosmin Natanticu l-a enervat pe Zarug. Ce s-a întâmplat între cei doi concurenți

Concurenții s-au bucurat din plin de experiența pe care au trăit-o în această aventură a vieții lor. Aceștia au mărturisit pe parcursul emisiunii că nu au luat cursa ca pe o competiție, ci mai mult ca pe o nouă etapă din viața lor.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 din Asia Express - Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Citește și: Asia Express, 19 octombrie 2021. Zarug a apelat la un gest controversat. Ce a făcut concurentul la o probă din etapa 5

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 20 octombrie 2021. Lidia Buble și Estera au mers în fruntea unui grup de bărbați. Ce au avut de făcut la p... Mesajul lui Zarug după eliminarea de la Asia Express sezon 4. Ce a postat pe internet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x