Antena Căutare

Asia Express, 20 septembrie 2021.Eliza Natanticu a surpins cu vocea ei. "Concertul" la care toți au rămas cu gura căscată

Lidia și Estera Buble, care au ajuns pe primul loc și s-au trecut primele în Cartea Asia Express, au ajuns pe o insulă cu pescarii. Fetele, însoțite de Adriana și Speranța, apoi și Patrizia și Franci, au avut de reținut 14 specii de pești.

eliza si cosmin natanticu stand pe jos, langa rucsaci, in asia express Galerie
La vila de pe malul mării unde găsiseră cazare, cei doi concurenți au fost așezați de gazde la masă, iar Eliza le-a oferit un mini concert, cântând piesa “Trandafir de la Moldova”. Frumoasa blondină i-a surprins pe toți cu vocea ei | Antena 1

Lidia și Estera Buble, care au ajuns pe primul loc și s-au trecut primele în Cartea Asia Express, au ajuns pe o insulă cu pescarii. Fetele, însoțite de Adriana și Speranța, apoi și Patrizia și Franci, au avut de reținut 14 specii de pești.

Apoi cei șase concurenți s-au așezat la masă la un restaurant. Adriana abia a aflat că nu trebuie să își caute și cazare. Prin urmare, cele trei echipe au primit o masă la restaurant și cazare.

Restul echipelor, Alexandra și mama ei, Cuza și Emi, Lorelai și Zarug, Connect-R și Shift, Eliza și Natanticu, trebuiau să își găsească cazare. Tuturor le era foarte greu să găsească cazare pentru o seară. Primii care au reușit, chiar la o locație pe malul mării cu o priveliște de vis, au fost Eliza și Cosmin Natanticu.

Eliza Natanticu, "concertul" cu care și-a impresionat gazdele de la cazare

Între timp, echipele care au câștigat Jocul de Amuletă, erau la restaurant, cu pescarii, ascultând muzică și mâncând.

Cea mai amuzantă experiență pentru găsit cazare au avut-o Lorelai și Zarug care, inițial, s-au oprit la o terasă unde câțiva turci aveau o petrecere cu fructe de mare și băutură. Deși ei le-au spus din start că nu au unde să îi cazeze, cei doi concurenți au rămas să mănânce și să bea.

Citește și: Asia Express, 19 septembrie 2021. Proba care i-au scos din minți pe Mihai și Elwira Petre. Ce au avut de făcut: "Fast, fast!"

Apoi și-au continuat drumul, ajungând la un restaurant la un colț de stradă. Acolo Zarug și Lorelai au întâlnit 2 doamne din Belgia foarte prietenoase care le-au luat de mâncare. Cât timp Zarug vorbea cu doamnele, Lorelai încerca să convingă un domn să le ofere cazare.

“E ceva pe fața ta”, i-a spus Lorelai lui Zarug care a reușit să le convingă pe cele 2 turiste să le ofere mâncare. Au reușit să găsească cazare pe gratis la un hotel.

Între timp, Shift și Connect-R nu erau la fel de norocoși. Cei doi concurenți erau într-o piață de pește și au întrebat niște vânzători dacă au pentru ei un loc de dormit. Aceștia le-au răspuns că îi pot lăsa să doarmă pe jos, în spatele tejghelei, dar condițiile erau atât de insalubre încât băieții au refuzat.

Cuza și Emi se confruntau cu aceeași problem. Nu reușeau să găsească cazare și deja se înopta.

Echipa cea mai norocoasă a fost cea formată din Eliza și Cosmin Natanticu. La vila de pe malul mării unde găsiseră cazare, cei doi concurenți au fost așezați de gazde la masă, iar Eliza le-a oferit un mini concert, cântând piesa “Trandafir de la Moldova”. Frumoasa blondină i-a surprins pe toți cu vocea ei.

Asia Express - Drumul Împăraților, competiția acerbă între concurenți

Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele 9 perechi dornice de aventură și adrenalină.

Citește și: Asia Express, 19 septembrie 2021. De ce au fost două echipe penalizate. Au primit întârzieri de 10 minute

Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei. Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, este cea care îi va coordona și le va fi alături concurenților în această aventură. Alături de ea pe Drumul Împăraților se vor afla Oase și Marius Damian, cei care le va aduce telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le vor străbate.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Asia Express, 20 septembrie 2021. Echipele care au semnat în Cartea Asia Express. Primele perechi calificate la Jocul de... Asia Express, 20 septembrie 2021. Motivul pentru care localnicii au chemat Poliția. Ce au pățit Connect-R și Shift...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x