Antena Căutare

Asia Express, 19 septembrie 2021. Mama Alexandrei Ungureanu este cea mai răsfățată concurentă de pe Drumul Împăraților

Mama Alexandrei Ungureanu este cea mai răsfățată concurentă din sezonul 4 Asia Express. Toți participanții au numai cuvinte de laudă și fac gesturi frumoase pentru ea.

Mama Alexandrei Ungureanu la Asia Express Galerie
Mama Alexandrei Ungureanu este cea mai răsfățată concurentă din sezonul 4 Asia Express. Toți participanții au numai cuvinte de laudă și fac gesturi frumoase pentru ea. | Antena 1

Mama Alexandrei Ungureanu este cea mai îndrăgită concurentă de pe Drumul Împăraților, iar drept dovadă stau gesturile la care apelează cele nouă echipe. După ce au reușit să câștige Jocul de Amuletă, Cosmin și Eliza Natanticu au ales ordinea în care cuplurile vor pleca spre următoarea cursă.

Cei doi învingători au decis ca Alexandra Ungureanu și mama ei să fie cea de-a treia echipă care să plece în misiune: "Pentru că am văzut că lucrurile merg puțin mai greu și vrem să le dăm o șansă."

Citește și: Asia Express, 18 septembrie 2021. Mihai Petre și Connect-R au avut parte de o luptă care s-a lăsat cu accidentări

"Le văd așa plăpânde și le e greu, sunt convinsă că le e greu. Sincer, nu ai cum să le dai ultimele", a mai spus Cosmin Natanticu.

Cum este răsfățată mama Alexandrei Ungureanu de ceilalți concurenți de la Asia Express

Toate echipele o laudă pe femeia cu care a decis să vin Alexandra Ungureanu în aventura Asia Express. Mama artistei primește foarte multe cuvinte de laudă datorită faptului că face față unei astfel de experiențe la 68 de ani.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

"Eu sunt convinsă că asta se datorează prezenței mamei aici. Deja ne-am prins de mult că e super respectată și îngrijită din toate părțile. Lumea apreciază curajul ei de a fi aici, am eu amuleta mea.", a spus Alexandra Ungureanu.

De asemenea, echipele încearcă să o ajute cât de mult posibil pe mama Alexandrei Ungureanu și apelează la cele mai frumoase gesturi.

Cum a decurs primul Joc de Amuletă din sezonul 4 Asia Express

Mihai și Elwira Petre, Cosmin și Eliza Natanticu, Adriana Trandafir și Maria Speranța au fost cele trei echipe care au ajuns în timp util la Irina Fodor și au intrat la primul Joc de Amuletă, care le-a pregătit o mulțime de surprize.

Cele trei echipe au avut de trecut cinci probe de foc și au reușit să treacă cu bine peste ele, însă un singur cuplu s-a mișcat mai rapid și a reușit să termine jocul. Aceștia au avut de aruncat sfori cu greutăți pe niște suporți metalici, de mutat cuburi pe cea de-a treia poziție în ordine descrescătoare, de transportat o bilă cu două bețe în timp ce mergeau pe un lemn, de agățat cu sulița un inel și de tras jos și de aranjat un puzzle.

Citește și: Asia Express, 18 septembrie 2021. Patrizia Paglieri și fiul ei au avut probleme cu autoritățile. Cei doi s-au "certat"

Presiunea a fost nelipsită din această cursă, însă o singură echipă a reușit să gestioneze situație cum trebuie și să iasă victorioasă. Cosmina Natanticu și Eliza au reușit să îndeplinească toate probele ale Jocului de Amuletă și au câștigat.

Care sunt regulile pentru sezon 4 din Asia Express

Concurenții vor avea doar un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice. Prima provocare din Asia Express - Drumul Împăraților este doar începutul unui șir lung de încercări prin care concurenții vor fi nevoiți să treacă pentru a rămâne în competiție.

Cuplu care va ajunge primul la Irina Fodor, primește imunitate: o zi de odihnă, bani de cazare, mâncare, distracție, mașină la scară și imposibilitatea de a fi eliminat sau de a participa la cursa pentru ultima șansă.

De asemenea, echipa care ajunge prima nu va fi eliminată și nici nu va intra în cursa pentru ultima șansă. Echipa care primește amuleta va primi 1000 euro și un avantaj de a pleca înaintea tuturor celorlalți concurenți în următoarea misiune.

Daca ești un fan înrăit al emisiunii Asia Express, intră pe a1shop.ro și achiziționează produsele preferate.

Asia Express, 19 septembrie 2021. Cine sunt câștigătorii primului Joc de Amuletă de la Asia Express: Drumul Împăraților... Asia Express, 19 septembrie 2021. La ce truc a apelat Lidia Buble pentru a reține o adresă. Ce a făcut la următoarea pro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x