Antena Căutare

Asia Express, 24 octombrie 2021. Cosmin și Eliza Natanticu au ascuns costumul tradițional pe care Patrizia și Francesco îl căutau

Compeția dintre cele șase echipe și-a spus cuvântul în ediția 22 a sezonului 4 din Asia Express. Cosmin și Eliza Natanticu au apelat la un gest neașteptat pentru a-i încetini pe Patrizia Paglieri și Francesco, însă Irina Fodor i-a dat de gol.

irina-fodor-patrizia-paglieri-francesco-eliza-natanticu Galerie
Compeția dintre cele șase echipe și-a spus cuvântul în ediția 22 a sezonului 4 din Asia Express. Cosmin și Eliza Natanticu au apelat la un gest neașteptat pentru a-i încetini pe Patrizia Paglieri și Francesco, însă Irina Fodor i-a dat de gol. | Antena 1

Prima zi în Georgia a început în forță și în ritm de dans pentru cele șase echipe rămase în competiție. Probele au fost unele dificile, așa cum au fost obișnuiți și în Turcia, însă trucurile și strategiile nu au lipsit din peisaj.

La prima misiune, concurenții au fost nevoiți să caute într-o piață extrem de aglomerată două costume tradiționale, ca mai apoi să se îmbrace în ele și să învețe pașii unui dans foarte greu. Patrizia Paglieri și Francesco au fost cei care au întâmpinat dificultăți pe parcursul probei, pentru că nu și-au găsit costumele dintr-un motiv foarte intemeiat.

Cum au reacționat Patrizia Paglieri și Francesco când au aflat că soții Natanticu le-au ascuns ținutele tradiționale

Echipele au început să ajungă, rând pe rând, la Irina Fodor pentru a se califica la primul Joc de Amuletă din Georgia. După ce a anunțat că Mihai Petre și Elwira sunt câștigătorii amuletei și avantajului, prezentatoarea TV a ținut neapărat să facă câteva dezvăluiri despre situația cu care s-au confruntat Patrizia Paglieri și fiul ei, la proba costumul tradițional.

"Patrizia, Franci ce s-a întâmplat cu costumul vostru în piață? Nu l-ați mai găsit? O altă pereche a trecut pe acolo și v-a ascuns costumul. Era desfăcut în diverse bucăți.", le-a spus Irina Fodor.

"Nu-i frumos. Niște lucruri ciudate și neortodoxe", a dezvăluit Adriana Trandafir când a auzit.

Reacția concurentei a apărut imediat: "Mie mi s-a părut ceva șocant. Nu m-am gândit la așa ceva, mi s-a părut penibil"

Citește și: Asia Express, 24 octombrie 2021. Adriana Trandafir, a sărutat un străin la prima probă din Georgia. De ce a apelat la acest gest

Irina Fodor i-a pus pe cei doi să ghicească echipa care a apelat la gestul neașteptat.

Cosmin și Eliza Natanticu fiind cei care au ascuns costumul tradițional de care Patrizia Paglieri și Francesco aveau nevoie, însă aceștia au decis să nu recunoască.

"Primul costum pe care l-am găsit, l-am acoperit cu niște haine în ladă. Al doilea costum, care s-a dovedit a fi al Patriziei, Lizi l-a luat și l-a aruncat mai în spate, dar o parte din el a căzut în spatele unei cutii. Noi nu am făcut-o din răutate.", a spus Cosmin Natanticu despre evenimentul neplăcut.

"Noi ne-am asumat că am luat, dar nu-mi asum că am despărțit noi piesele intenționat", a mărturisit Eliza Natanticu.

Despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Cei 8 luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Citește și: Asia Express, 20 octombrie 2021. Francesco a fost "lovit" de Patrizia Paglieri. Ce s-a întâmplat la Cursa pentru Ultima Șansă

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 24 octombrie 2021. Cine a câștigat primul Joc de Amuletă din Georgia... Asia Express, 24 octombrie 2021. Concurenții au aflat de ce „boală” suferă fiecare echipă de pe Drumul Împăraților...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x