Antena Căutare

Asia Express, 26 octombrie 2021. Adriana Trandafir și Maria Speranța, întâlnire emoționantă cu Patrizia și fiul ei. Ce au povestit

Cea de-a doua Imunitate din Georgia a fost câștigată de Patrizia Paglieri și Francesco în ediția 24 a sezonului 4 din Asia Express. Cei doi au primit mâncare, odihnă, distracție și o cazare alături de prima echipă care a câștiga Imunitatea în etapa 6 de pe Drumul Împăraților, Adriana Trandafir și Maria Speranța.

adriana-trandafir-maria-speranța-francesco-patrizia-paglieri-ciocnesc-paharul Galerie
Cea de-a doua Imunitate din Georgia a fost câștigată de Patrizia Paglieri și Francesco în ediția 24 a sezonului 4 din Asia Express. | Antena 1

Cinci echipe au trecut în cea de-a treia zi în Georgia printr-o aventură de neuitat. Acestea s-au luptat pentru cea mai mare miză a serii, Imunitatea. Patrizia Paglieri și Francesco au fost cei care au ajuns primii la Irina Fodor și au obținut râvintul premiu pentru prima oară de când sunt în Asia Express.

Cei doi s-au bucurat extrem de mult că nu mai pot fi nominalizați la Cursa pentru Ultima Șansă din etapa 6. Totodată, concurenții vor avea parte de odihnă, distracție, mâncare și cazare alături de prima echipă care a câștigat Imunitatea în Georgia, Adriana Trandafir și Maria Speranța.

Citește și: Asia Express, 26 octombrie 2021. Lidia Buble și Estera au apelat la un gest neașteptat ca să plece în următoarea misiune

Surpriza a fost una uriașă pentru Adriana Trandafir și fiica ei când au văzut că cei care li s-au alăturat au fost Patrizia Paglieri și Franceso. Cei patru s-au îmbrățișat și s-au pus la masă pentru a povesti.

"Mă doare inima! Ce bucurie, asta mi-am dorit! (...)", a spus mama Mariei Speranța, vizibil fericită.

Ce a povestit Patrizia Paglieri la întâlnirea cu Adriana Trandafir și Maria Speranța

În timp ce concurenții își căutau cazare, două echipe savurau din plin o cină gustoasă și se bucurau de fiecare clipă petrecută împreună. Din peisaj nu au lipsit glumele și voia bună, mai mult decât atât, Adriana Trandafir și-a exprimat în glumă dorința de a devenit cuscră cu Patrizia Paglieri.

"Patrizia, ce ar fi să fim cuscre într-o zi", i-a spus actrița.

Maria Speranța și Francesco nu au intervenit în discuția celor două, însă s-au amuzat din plin de replicile lor.

Citește și: Asia Express, 26 octombrie 2021. Trucul la care au apelat Cuza și Emi. Cum au încercat să afle informații pentru a face misiunea

Concurenții au vorbit și despre cum a fost cursa din ediția 24 a sezonului 4 Asia Express. Aceștia au scos la iveală detalii neașteptate despre celelalte echipe, dar și despre Cursa pentru Ultima Șansă de mâine.

"Înaintea lui Mihai Petre. Vai de mine! Nici nu vreau să aud așa ceva.", a spus Adriana Trandafir.

"Știm deja o echipă care va fi mâine la Cursa pentru Ultima Șansă", a spus Francesco.

"Noi am zis să îl votăm pe Natanticu", a mai completat Patrizia.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Cei 8 luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 26 octombrie 2021. Cum au petrecut Adriana Trandafir și Maria Speranța prima Imunitate câștigată în Georgi... Asia Express – Drumul Împăraţilor, record de audienţă. Francesco și Patrizia Paglieri au obținut a doua imunitate a etap...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x