Antena Căutare

Asia Express, 27 septembrie 2021. Irina Fodor le-a pregătit o surpriză concurenților. Ce s-a întâmplat când a sunat stația

În ediția a șaptea de Asia Express concurenții și-au îndeplinit misiunile în cursa pentru imunitate, într-o zi în care pe străzile turcești nu circula nimeni. Tocmai de aceea, Irina Fodor i-a scutit de autostop pe o porțiune din traseu.

irina-fodor-oase-eliza-natanticu-cosmin-natanticu-elwira-petre-mihai-petre-colaj-asia-express-editia-7 Galerie
Irina Fodor le-a dat o veste bună concurenților de la Asia Express, în ediția a șaptea | Antena 1

După ce au creat steagul Turciei din ceșcuțe roșii și albe în interiorul fabricii în care au ajuns, concurenții au primit un plic și o cutie care prevesteau viitoarea lor misiune. Totuși, până la misiune concurenții trebuiau să ajungă într-un punct, iar Irina Fodor s-a gândit să le vină în ajutor.

Pentru că sezonul 4 din Asia Express s-a desfășurat în pandemie, condițiile de desfășurare a competiției au fost adpaptate situației. Într-o zi de duminică, în pandemie, concurenții Asia Express erau singuri pe străzi. Pentru că nu treceau mașini, Irina Fodor i-a anunțat prin stație că vor călători până la un punct cu mașinile de producție.

De ce le-a dat voie Irina Fodor cncurenților să călătorească în mașina de producție, în ediția a șaptea de Asia Express

„În Turcia e liniște, e duminică. Nu circulă oameni pe străzi, nici mașini. Numai concurneții Asia Express care își doresc imunitatea și care acum aleagră spre mine. A trebuit să iau măsuri și să le întind o mână de ajutor”, a explicat Irina Fodor.

Astfel, după ce au ieșit din fabrică, concurenții Asia Express și-au auzit stațiile sunând. Prin stația cu ajutorul căreia Irina Fodor anunță de obicei sfârșitul cursei din ziua respective, de data aceasta a dat o veste care i-a bucurat pe concurenți.

Citește și: Asia Express, 26 septembrie 2021. Lidia și Estera Buble au avut noroc de un șofer amabil la autostop: „Ăsta e soțul meu, gata”

Elwira și Mihai Petre au mărturisit că s-au săturat de autostop.

„Ne-am bucurat tare mult. A fost superb că am scăpat de autostop”, a spus Elwira Petre

„Mai ales pentru mine a fost aur. Urăsc autostopul. Nu mai pot”, a completat Mihai Petre.

Emi și Cuza și-au exprimat și ei fericirea datorită călătoriei în condiții bune cu mașina d eproducție, care avea și aer condiționat

Când am aflat că ne putem urca în mașia d eproducție, să nu mai facem autostopul ne-a tresărit inima de suărare, am zis nu eu vreau să fac autostopul”, au glumit Cuza și Emi. „Ne-am bucurat super tare că ne mută cu mașina de producție. Și dacă nu aveam șanse nu mai conta, scăpam de ia-mă nene”, au completat Cuza.

Citește și: Asia Express, 26 septembrie 2021. Zarug și Lorelei, peripeții la căutarea cazării: „Facem coregrafia delfinului”

Despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Daca ești un fan înrăit al emisiunii Asia Express, intră pe a1shop.ro și achiziționează produsele preferate.

Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Asia Express, 27 septembrie 2021. Au crezut că au terminat probele la fabrica de ceramică, dar au mai primit instrucțiun... Asia Express, 27 septembrie 2021. Ce au găsit concurenții în cutia primită pentru misiune: „Aoleu, măicuța mea, mă arde!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x