Antena Căutare

Concurenții de la Asia Express - Drumul Împăraților, luptă strânsă pentru imunitate

Cele nouă perechi de vedete din cursa celui mai dur reality-show, Asia Express - Drumul Împăraților, vor lupta diseară, 27 septembrie 2021, de la 20:30, pe Antena 1, pentru prima imunitate a etapei, însă nu înainte de a parcurge un lung șir de misiuni impuse de Irina Fodor.

Zarug de la Asia Express, sezon 4, Drumul Imparatilor - captura foto Galerie
Concurenții de la Asia Express - Drumul Împăraților, luptă strânsă pentru imunitate | Antena 1

Vedetele de la Asia Express - Drumul Împăraților, sezon 4, s-au "lovit" de contextul pandemic, care a fost o adevărată provocare. Din cauza restricțiilor totale pe timp de weekend în Turcia le va fi din ce în ce mai greu să oprească o mașină la autostop.

Citește și: Asia Express, 26 septembrie 2021. Zarug și Lorelei, peripeții la căutarea cazării: „Facem coregrafia delfinului”

Concurenții de la Asia Express - Drumul Împăraților, luptă strânsă pentru imunitate

Cursa va fi presărată cu momente de extaz și agonie, iar în vria de a obține câteva zile de relaxare la hotel echipele vor face tot posibilul să își depășească adversarii.

Așa se face că, în seara aceasta, o penultimă misiune va aduna toate echipele în fabrica de ceramică de Kuthaya, acolo unde vor avea de trecut un test al atenției și rapiditații: ”Părea că suntem într-un labrirint. Era haos, foarte cald, iar toți colegii erau agitați. Erau diferențe minore între vase, puteai să te încurci foarte ușor!”.

Citește și: Asia Express, 26 septembrie 2021. Lidia și Estera Buble au avut noroc de un șofer amabil la autostop: „Ăsta e soțul meu, gata”

Cum va decurge ziua și care va fi echipa ce obține imunitatea etapei, telespectatorii pot vedea diseară, 27 septembrie 2021, de la 20:30, în cea mai nouă ediție Asia Express - Drumul Împăraților.

Asia Express, 26 septembrie 2021. Zarug și Lorelei, peripeții la căutarea cazării: „Facem coregrafia delfinului”... Asia Express, 27 septembrie 2021. Cuza îl ironizează pe Mihai Petre: „Irina, nu mai am misiuni. Ce e organizarea asta?”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x